– Jeg har absolutt ingen grunn til å ta det med ro, og det hadde jeg heller ingen planer om. Enten så må jeg palle eller så skal jeg gå ut med et jævla leven, sier frikjører Dennis Risvoll.  

Denne helga starter årets tredje stopp i Freeride World Tour i Fieberbrunn i Kitzbühel i Østerrike. Det er det tredje og siste stoppet før Alaska og Verbier, som kun de beste går videre til.

Konkurransen starter klokken 08:15.

Se eventet direkte her:


Live Webcast - Fieberbrunn Kitzbüheler Alpen... by FreerideWorldTourTV

Les også denne: Kræsja i Andorra

(Artikkelen fortsetter under bildet)

risvoll-2
risvoll-2

BACKFLIP: Risvoll er kjent for backflippene sine. Foto: Martin I. Dalen

Med fall i både Chamonix og Andorra kan det bli vanskelig for Risvoll, som derfor går all in, i tillegg til å fokusere på å få nok poeng til neste års turnering gjennom konkurranser her hjemme i Norge, i tillegg til kvalifiseringsrunder i Europa.

– Jeg driver jo med kvalifiseringen nå uansett, så det hadde ikke hatt så mye å si. Men ser du på poengtavla så ligger jeg ikke sånn kjempe bra an. Jeg må ha en topplassering for å kvalifisere meg til neste år, forteller Risvoll.

Har du sett denne? Se video av Risvolls backflip-kræsj

I Chamonix imponerte og overrasket Risvoll de fleste med en enorm backflip. Selv om han dessverre ikke landet, fikk han virkelig vist at han er med for å gi alt.

– Får vi se noe lignende nå?

– Det sier jeg ingenting om. Det får dere vente å se, smiler Risvoll.

Konkurransen kan du se direkte på friflyt.no. Konkurransen starter søndag, mens Risvoll reiser fredag.