Oppdatering: Konkurransen ble avlyst både lørdag og søndag. Følg med for videre informasjon.

– Dette er ikke en face man skal tulle for mye med. I alle fall på toppen. Drar man rett ned fra start er det bratt hele veien, men man kan kjøre en litt snillere linje til høyre. Men det er da ikke gøy, sier Dennis Risvoll.

Annonse

Lørdag morgen kjører Dennis Risvoll finalen i årets verdenscup i frikjøring. Den skjer i Verbier i Sviets, og i det som omtales som årets heftigste face. For de som har fulgt med serien, og sett det forrige stoppet i Alaska, sier ikke det lite. Etter en seier og tre fall i de foregående konkurransene kan ikke Risvoll vinne sammenlagt-seieren, og har dermed lite å tape. 

Har du lest denne? Risvoll kræsja - men gikk videre til Verbier

Se Risvoll direkte her:


Live Webcast - Xtreme Verbier - Swatch Freeride... by FreerideWorldTourTV

Har du sett denne? Se Risvolls vinnerrun her

– Jeg kommer ikke til å vinne sammenlagt, så nå har jeg absolutt ingenting å tape. Det blir enten show, eller å vinne hele Verbier, sa Risvoll etter fallet i Alaska. Fredag kveld legger han til:

– Jeg har ingenting å tape, men jeg har fortsatt livet jeg vil beholde så tar det deretter.

– Har du funnet ut hva du skal gjøre?

– Ja, jeg vet hva jeg skal gjøre, men har ikke spikra planene helt enda.

Se også denne: Se video av Risvolls backflip-kræsj

– Du har vunnet en gang i Fieberbrunn, og falt de tre andre gangene. Føler du at du har noe å bevise her i finalen?

–  Jeg har overhodet ingenting jeg må vise noen som helst. Jeg kjører på ski først og fremst for meg selv, og ingen andre, men det er klart at når man skal kjøre et fjell som dette så kommer konkurranseinstinktet frem., forteller Risvoll i forkant av årets siste konkurranse i verdenscupen