/ Folk

– Jeg kunne vært ferdig

Dennis Risvoll ramlet ukontrollert i området ovenfor Vole-klippen under Røldal Freeride Challenge.

Sist oppdatert: 23. april 2016 kl 16.29
LETTET: Dennis Risvoll forteller at det fort kunne godt galt. Her får han en klapp på skulderen fra frikjøringskollega Bård Øymar. Foto: Anders Holtet
LETTET: Dennis Risvoll forteller at det fort kunne godt galt. Her får han en klapp på skulderen fra frikjøringskollega Bård Øymar. Foto: Anders Holtet
Lesetid: 2 minutter

Risvoll droppet inn midt i Førstrenna og satte en stor backflip oppe i flanken. Deretter svingte han hardt venstre i stor fart. 

– Jeg hadde stor fart ski venstre, ut mot det største greiene. Jeg hadde stor fart inn, og kom ut et sted hvor jeg traff en stein. Hadde jeg fortsatt ut der, da kunne fort vært ferdig rett og slett, sier Dennis Risvoll til Fri Flyt.

Risvoll ramlet i flanken over Vole-klippen. Han mistet en ski og begynte og skli ned mot Vole-klippen. 

– Det gjaldt å komme seg rundt og stoppe. Det var det eneste jeg kunne gjøre. Hadde jeg mista begge skia hadde jeg vært utenfor, og da kunne fort vært ferdig rett og slett. Når du blir slengt rundt på et sted som er så bratt som det her er det eneste du tenker på å få stoppa farten, Jeg klarte å holde roen, og bremse farta. Det gikk heldigvis, forteller Risvoll.

Risvoll sier selv han må ta lærdom av det som skjedde.

– Jeg feilvurderte på et sted hvor jeg ikke skal feilvurdere. Det er et sted man ikke skal tulle. Man får ikke mange sjanser som jeg fikk i dag. Neste gang kan det gå helt andre veien, så det gjelder å ta det med seg videre. forteller Risvoll minuttene etter kræsjen.

Ifølge Risvoll fikk han noen kraftige smeller i fallet, men ikke av en alvorlig type.

Følg med friflyt.no for resultater fra konkurransen.

Publisert 23. april 2016 kl 16.28
Sist oppdatert 23. april 2016 kl 16.29
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen