/ Bok

Lyngsalpene Kart - Lyngen kart i 1:50.000

Topptur i Lyngsalpene? Her er kart over hele Lyngen - halvøya med inntegnede ruter fra guiden.

Sist oppdatert: 29. april 2019 kl 11.01
Kart for Lyngsalpene og Lyngen 1:50.000 fra Fri Flyt og Calazo. Med inntegnede ruter fra Espen Nordahl sin bok Toppturer i Troms!
Kart for Lyngsalpene og Lyngen 1:50.000 fra Fri Flyt og Calazo. Med inntegnede ruter fra Espen Nordahl sin bok Toppturer i Troms!
Lesetid: 2 minutter

Det er få andre plasser i Norge som er like spektakulære som Lyngen. Her finner du stupbratte fjell med skikkelig primærfaktor som går rett ned i fjorden, nordlys, og tørr snø til langt ut på våren, enkle og lett tilgjengelige fjell og lange, krevende og tilfredsstillende turer. Lyngen trekker til seg turister fra hele verden for mange årsaker, men er du randonee / topptur-turist bør du anbsolutt skaffe dette kartet.

Kartet er utformet for å komplementere Espen Nordahl sin guidebok Toppturer i Troms. Denne bestselger-guiden har rutebeskrivelser, sikkerhetsvurderinger, bilder og rutevalg fra 116 forskjellige fjell i Troms og Lyngen. Kartet kommer med inntegnede ruter fra denne boka, så det er lettere å finne riktig rute, riktig parkeringsplass og å velge trygt i forhold til eksponering.

Sjekk ut Toppturer i Troms her! Boka er også tilgjengelig å kjøpe i pakke sammen med kartet i vår nettbutikk.

Her finner du krevende storheter som Jiehkkevarri og Lakselvtindan (1616 moh), men også enklere turer som Russelvfjellet (794 moh) og Rundfjellet (768 moh). Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer og sykling. 

Se også boka The Lyngen Alps, som omfatter en rekke sommeraktiviteter i området!

Lyngsalpene lite
Lyngsalpene lite

Lyngsalpene passer sammen med kartet for Tromsø og har inntegnede ruter.

Trykket på Tyvek

Tyvek er et spesielt materiale som opprinnelig kommer fra bygg- og anleggsbransje. Det er basert på en form for vevde plast-tråder som gjør det ekstremt slitesterkt! Kartene våre er trykket på Tyvek. De er fullt lesbare og brukbare, men de er også helt umulig å rive, krølle eller bløte til. Tyvek er vannresistent, og selv når det blir vått vil det ikke bli ødelagt som alminnelige papirkart. Dette er en egenskap alle kartene fra Fri Flyt og Calazo har!

Eksklusivt på friflytbestill.no

Disse kartene kan du finne på utvalgte destinasjoner i og rundt Jotunheimen og Lom. De er ikke tilgjengelige i noen annen butikk! Ønsker du å bestille kartet, er det best å gjøre det i vår nettbutikk. Gå hit for å bestille kart for Lyngsalpene.

Andre kart fra Fri Flyt og Calazo

Galdhøpiggen

Glittertinden

Sunnmørsalpene

Tromsø & Omegn

Publisert 29. april 2019 kl 11.01
Sist oppdatert 29. april 2019 kl 11.01
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen