/ Bok

Verdens fineste fjellturer

40 turer på 5 kontinenter! Fra Marokko til Malaysia og tilbake til Madeira.

Sist oppdatert: 13. juni 2019 kl 16.05
Verdens fineste fjellturer av Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi på Fri Flyt forlag
Verdens fineste fjellturer av Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi på Fri Flyt forlag
Lesetid: 2 minutter

Dette er en spektakulær bok fra Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi. Sammen har disse drevne ekspedisjonsekspertene med bakgrunn fra Hvitserk, Fri Flyt og DNT besøkt, og skrevet om, det som rett og slett er verdens fineste fjellturer.

Boken Verdens fineste fjellturer kan du bestille fraktfritt hos oss på friflytbestill.no!

Verdens finest fjellturer er til inspirasjon for den reiselystne som gjør det langt lettere å planlegge og gjennomføre de virkelig store drømmeturene. Du finner erfaringer fra og informasjon om de viktige og kjipe spørsmålene som man aller helst bør få avklart i forhånd. Hvordan du reiser best og tryggest og hvor du får tillatelser, visum og nødvendig papirarbeid. 

Vil du heller ha kortreist topptur? Sjekk ut Til topps i Norges nasjonalparker!

I boka finner du 40 turer fra 5 forskjellige kontinenter. De virkelig største opplevelsene står i fokus. Du finner beskrivelser av de beste rutene i Europa, fra lange fotturer i alpene til mindre besøkte attraksjoner på Mallorca. Ekspedisjoner i Yosemite eller Grand Canyon, opp Sør-Amerikas høyeste fjell Aconcagua eller Nord-Amerikas svar, Denali. Verdens fineste fjellturer er den perfekte boken for den som ønsker å løfte blikket og turskoa opp fra vår norske andedam og til neste nivå av fjellturisme og friluftsliv.

Sjekk ut flere bøker fra Fri Flyt forlag her!

Forfatterne

Trygve Sunde Kolderup (f. 1978) er daglig leder i Hvitserk. Han har tidligere vært redaktør av friluftsmagasinet UTE og skrevet flere reise- og friluftsbøker, deriblant NORSKE PERLER og vært medforfatter av bestselgeren TOPPTURER I NORGE.

Sjekk ut Norway Naturally (kjent som "Norske perler")!

Maria Philippa Rossi (f. 1984) har besøkt nesten 70 land og blant annet vært på toppen av Aconcagua (6962 moh), Stok Kangri (6153 moh), Elbrus (5642 moh) og Kilimanjaro (5895 moh). Hun er tidligere redaktør av ekspedisjonsnettstedet gamme.no og jobber nå som guideansvarlig i ekspedisjonsarrangøren Hvitserk.

Publisert 13. juni 2019 kl 16.05
Sist oppdatert 13. juni 2019 kl 16.05
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen