/ Bok

Romsdal Eksponert

En stor fotobok for den lille dalen med de store opplevelsene.

Sist oppdatert: 5. juli 2019 kl 15.34
Romsdal Eksponert Fri Flyt
Romsdal Eksponert fra fri Flyt forlag, av Terje Aamodt og Iver Gjelstenli
Lesetid: 1 minutter

Slik har du aldri sett Romsdalen før!

Den velkjente sportsofotografen Terje Aamodt og Iver Gjelstenli har gått sammen med Norges fremste utøvere om å lage en kjærlighetserklæring til Norges kanskje mest aktive dal. Elven Rauma har gravd ut en dal med spektakulære fjellvegger og etter millioner av år med urørt tilværelse, så plutselig disse fjellene en form for innflyttere som holdt på med hittill usette aktiviteter. 

Friflytbestill.no!

Romsdal Eksponert er en stor Coffee table-format fotobok med store, og storslagne, motiver fra Trollveggen, Kyrkjetaket, Venjetindane, Trollstigen og alle de andre motivene Romsdalen og Rauma har å by på. Her dokumenteres det ypperste av aktiv sport, fra basehopping til klatring, terrengsykling, skikjøring, klatring, friluftsliv og mer!

Planlegger du skitur til Romsdalen snart? Kjøp Toppturer i Romsdalen med kart til her!

Romsdal Eksponert er en flott gavebok og inspirasjon til klatrere, skifolk, friluftsentusiaster, syklister og alle som setter pris på aktive sportsopplevelser og vakker natur.

Publisert 5. juli 2019 kl 15.34
Sist oppdatert 5. juli 2019 kl 15.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen