/ Bok

Til topps i Norges nasjonalparker

En eventyrbok for store og små i hele landet - til små og store turer!

Sist oppdatert: 11. juni 2019 kl 14.25
Til topps i Norges nasjonalparker, av Gjermund T. Nordskar
Til topps i Norges nasjonalparker, av Gjermund T. Nordskar
Lesetid: 2 minutter

Norge skal være glade og takknmelige for sin historiske satsing på nasjonalparker. Siden opprettelsen av Rondane Nasjonalpark i 1962, har Norge fått 37 nasjonalparker på fastlandet (og 7 på Svalbard). Den første mannen til å bestige det høyeste punktet innen alle disse 37, var forfatter Gjermund Nordskar. Her forteller han sin historie!

Den 38. ble lagt til sommeren 2019 når vi fikk Lofotodden nasjonalpark i Moskenes. I den forbindelse ble forfatteren invitert til NRK Opptur i P1. Det kan du høre her.

Denne boken inneholder alt du trenger å vite om din neste tur, og særlig god inspirasjon hvis du ikke helt kan bestemme deg for hvor din neste tur går. Alle våre nasjonalparker er beskrevet grundig i boken, og gode opplevelser står i fokus. Det er historie, anekdoter og flotte bilder, som er virkelig nyttig i de mindre kjente nasjonalparkene våre. Gode tips til turer som passer for folk på alle nivåer og i alle sesonger er med!

Boken Til topps i Norges nasjonalparker kan du bestille hos oss på friflytbestill.no! Du får som vanlig fri frakt.

Bokens forfatter, Gjermund T. Nordskar, har en spesielle historie å fortelle. Som nordmenn flest er han oppvokst med friluftsliv og jevn tur-aktivitet, som vokste seg til å bli en lidenskap. Nå jobber han som sertifisert fjellfører og guide, stort sett i alpine omgivelser, på reisefot over hele verden. Gjermund Nordskaar jobber for tiden med å utforme Fri Flyt sin guidebok for vår mest kjente nasjonalpark. Følg utviklingen av Toppturer i Jotunheimen på Instagram!

Publisert 11. juni 2019 kl 14.25
Sist oppdatert 11. juni 2019 kl 14.25
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen