/ Bok

Sunnmørsalpene tur og toppturkart i 1:50.000

Din turkamerat på Sunnmøre. Vårt kart kommer med inntegnede ruter fra guideboken og er trykket på slitesterkt materiale!

Sist oppdatert: 24. april 2019 kl 14.47
Sunnmøre Toppturar i Sunnmørsalpane kart Fri Flyt Calazo
Tur- og toppturkart for Sunnmørsalpene i 1:50.000. Kommer med inntegnede ruter fra Fri Flyt sin guidebok for Sunnmørsalpene!
Lesetid: 2 minutter

Sunnmørsalpene er et av de vakreste fjellandskapene i Norge. Her finner du krevende randonee - klassikere som Slogen, Randers Topp og Kolåstinden. Det er dramatisk og luftig - fjellene stuper gjerne rett ned i fjorden og gir en følelse av skikkelig høyfjell ulikt det meste av Norge.

Kjøp kartet for Sunnmørsalpene her!

I denne yndede toppturdestinasjonen bugner det nærmest over av gode turer, fra de aller mest krevende og bratte til mer familievennlige topper. Fri Flyt forlag har også gitt ut den definitive guiden for Sunnmøre, nemlig Toppturar i Sunnmørsalpane. Boker er også oversatt til engelsk og er kjent som selveste bibelen for topptur-turister. Spesielt for dette kartet, er at det kommer med inntegnede ruter fra guideboken! Det gjør det ekstra lett (og trygt!) å velge hvilken rute du skal gå oppover, eller å finne stedet du skal begynne å gå fra, eller velge nedkjøring.

Kjøp kartet og boka sammen til pakkepris her!

sunnmeksemple
sunnmeksemple

Eksempelbilde på kartets utforming.

Buy this map and the guidebook together in english at a discount!

Fri Flyt og Calazo er stolt av å levere et praktisk og tydelig turkart. Det kan brukes både på sommeren og vinteren. Sunnmøre og områdene rundt innbyr til alle mulige former for bratt friluftsliv. Er du interessert i å lese mer om klatring, dykking og andre aktiviteter i nærheten? Sjekk ut denne boka!

sunnmutsnitt
sunnmutsnitt

Omfanget av kartet er innenfor den røde boksen

Trykket på Tyvek

Tyvek er et spesielt materiale som opprinnelig kommer fra bygg- og anleggsbransje. Det er basert på en form for vevde plast-tråder som gjør det ekstremt slitesterkt! Kartene våre er trykket på Tyvek. De er fullt lesbare og brukbare, men de er også helt umulig å rive, krølle eller bløte til. Tyvek er vannresistent, og selv når det blir vått vil det ikke bli ødelagt som alminnelige papirkart. Dette er en egenskap alle kartene fra Fri Flyt og Calazo har!

Eksklusivt på friflytbestill.no

Disse kartene kan du finne på noen få steder i Hjørundfjorden, men de er ikke tilgjengelige i noen annen butikk! Ønsker du å bestille kartet, er det best å gjøre det i vår nettbutikk. Gå hit for å bestille kart.

Andre kart fra Fri Flyt og Calazo

Glittertind

Galdhøpiggen

Lyngsalpene

Tromsø & omegn

Publisert 24. april 2019 kl 14.47
Sist oppdatert 24. april 2019 kl 14.47
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen