/ Bok

Tromsø og omegn kart i 1:50.000

Erobre Tromsdalen, Kvaløya og Malangen med dette skikartet. Inkluderer ruter fra Toppturer i Troms av Espen Nordahl.

Sist oppdatert: 29. april 2019 kl 12.36
Kart Tromsø randonee topptur Fri Flyt
Kart for Tromsø og Troms 1:50.000 fra Fri Flyt og Calazo. Med inntegnede ruter fra Espen Nordahl sin bok Toppturer i Troms!
Lesetid: 2 minutter

"Alle" som bor i Tromsø går på randonee / topptur. Det skjønner man ganske fort når man ser seg rundt til fjellene som omringer selve øya bykjernen ligger på. Store, inviterende snøflanker såvel som spisse tinder byr på god skikjøring og randonné-føre i en lang sesong. Skal du bli ekspert på toppturer i Tromsø, trenger du både kart og guidebok som funker. 

Kartet er utformet for å komplementere Espen Nordahl sin guidebok Toppturer i Troms. Denne bestselger-guiden har rutebeskrivelser, sikkerhetsvurderinger, bilder og rutevalg fra 116 forskjellige fjell i Troms og Lyngen. Kartet kommer med inntegnede ruter fra denne boka, så det er lettere å finne riktig rute, riktig parkeringsplass og å velge trygt i forhold til eksponering.

Sjekk ut Toppturer i Troms her! Boka er også tilgjengelig å kjøpe i pakke sammen med kartet i vår nettbutikk.

Kartet for Tromsø og omegn dekker over dette territoriet og kommer med inntegnede ruter

Trykket på Tyvek

Tyvek er et spesielt materiale som opprinnelig kommer fra bygg- og anleggsbransje. Det er basert på en form for vevde plast-tråder som gjør det ekstremt slitesterkt! Kartene våre er trykket på Tyvek. De er fullt lesbare og brukbare, men de er også helt umulig å rive, krølle eller bløte til. Tyvek er vannresistent, og selv når det blir vått vil det ikke bli ødelagt som alminnelige papirkart. Dette er en egenskap alle kartene fra Fri Flyt og Calazo har!

Eksklusivt på friflytbestill.no

Disse kartene kan du finne på utvalgte destinasjoner i og rundt Jotunheimen og Lom. De er ikke tilgjengelige i noen annen butikk! Ønsker du å bestille kartet, er det best å gjøre det i vår nettbutikk. Gå hit for å bestille kart for Troms og Tromsø.

Andre kart fra Fri Flyt og Calazo

Galdhøpiggen

Glittertinden

Sunnmørsalpene

Lyngen og Lyngsalpene

Publisert 29. april 2019 kl 12.36
Sist oppdatert 29. april 2019 kl 12.36
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen