/ Bok

Galdhøpiggen kart i 1:20.000

Neste generasjons kart er her! I samarbeid med Calazo presenterer Fri Flyt et unikt kart over Galdhøpiggen-massivet. Terrenget er gjengitt på en helt ny, nøyaktig måte takket være laserscanning.

Sist oppdatert: 24. april 2019 kl 12.40
Galdhøpiggen kart calazo fri flyt
Kart for Galdhøpiggen 1:20.000 fra Fri Flyt og Calazo. Neste generasjons turkart!
Lesetid: 2 minutter

Galdhøpiggen er ikke bare det høyeste fjellet i Norge, det er det høyeste i hele Skandinavia. Uansett om du er her for første gang eller kommer hit ofte, om du er på randonee - tur på vinteren eller sommerlig fottur, er det lurt å ha med et godt kart. Fri Flyt og Calazo sine turkart for Galdhøpiggen henger sammen med et lignende turkart for Glittertind. Dette er nye, innovative kart med en ny vri.

Du kan kjøpe kartet på friflytbestill.no

Galdhøpigg-massivet er et episenter for bratt aktivitet sommer som vinter. Dette kartet i 1:20 000 omfatter Juvasshytta, Spiterstulen, Svellnosbrean, Tverråtindan/brean, Tverrbottinda, Bukkeholstindan med mere. Uansett om du går opp fra Juvass eller Spiterstulen er dette kartet hendig!

Neste generasjon - laget med laserscanning

Dette kartet har to helt spesielle egenskaper: Det er trykket i Tyvek og terrenget er scannet med laser. Scanning gjør at kartet er gjengitt med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Galdhøpiggen. Terrenginformasjonen i er basert på laserskanning fra fly. På den måten kan man gjengi høydemeter og terreng på en ny måte.

galdeksempel-jpg
galdeksempel-jpg

Eksempel fra kartet. Det viser terrenget med en presisjon som tilsvarer virkeligheten.

Trykket på Tyvek

Tyvek er et spesielt materiale som opprinnelig kommer fra bygg- og anleggsbransje. Det er basert på en form for vevde plast-tråder som gjør det ekstremt slitesterkt! Kartene våre er trykket på Tyvek. De er fullt lesbare og brukbare, men de er også helt umulig å rive, krølle eller bløte til. Tyvek er vannresistent, og selv når det blir vått vil det ikke bli ødelagt som alminnelige papirkart. Dette er en egenskap alle kartene fra Fri Flyt og Calazo har!

Eksklusivt på friflytbestill.no

Disse kartene kan du finne på utvalgte destinasjoner i og rundt Galdhøpiggen, Jotunheimen og Lom. De er ikke tilgjengelige i noen annen butikk! Ønsker du å bestille kartet, er det best å gjøre det i vår nettbutikk. Gå hit for å bestille kart.

Andre kart fra Fri Flyt og Calazo

Glittertind

Sunnmørsalpene

Lyngsalpene

Tromsø & Omegn

Publisert 24. april 2019 kl 12.40
Sist oppdatert 24. april 2019 kl 12.40
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen