/ Bok

Glittertind kart i 1:20.000

Norges nest høyeste fjell og en juvel av en tur i Jotunheimen. Her er neste generasjons kart for Glittertind i målestokk 1:20.000.

Sist oppdatert: 24. april 2019 kl 14.18
Fri Flyt kart Glittertinden Calazo
Kart for Glittertinden 1:20.000 fra Fri Flyt og Calazo. Neste generasjons turkart!
Lesetid: 2 minutter

Sommer som vinter er Glitterinden et av de beste fjellene landet har å by på. Et av de høyeste og et av de med mest spektakulær utsikt. For randonee / toppturentusiaster på ski såvel som en familie på ferie. Glittertinden er et inkluderende fjell med tilhold i noen trolske, vakre daler. Det lønner seg å ha gode kart med på tur her! Fri Flyt og Calazo sine turkart for Glittertind henger sammen med et lignende turkart for Galdhøpiggen. Dette er nye, innovative kart med en ny vri.

Du kan kjøpe kartet på friflytbestill.no

Fjellene og dalen rundt Glittertinden er verdifulle turmål i seg selv, og byr på gode turmuligheter hele året. Dette kartet i 1:20 000 omfatter Spiterstulen, Visdalen, Trollsteinhøe, Trollsteineggje, Ryggjehøe og Glitterheim, med mere!

Neste generasjon - laget med laserscanning

Dette kartet har to helt spesielle egenskaper: Det er trykket i Tyvek og terrenget er scannet med laser. Scanning gjør at kartet er gjengitt med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Glittertinden, Trollsteineggje og Veodalen. Terrenginformasjonen i er basert på laserskanning fra fly. På den måten kan man gjengi høydemeter og terreng på en ny måte.

glitteksempel
glitteksempel

Eksempel fra kartet. Det viser terrenget med en presisjon som tilsvarer virkeligheten.

Trykket på Tyvek

Tyvek er et spesielt materiale som opprinnelig kommer fra bygg- og anleggsbransje. Det er basert på en form for vevde plast-tråder som gjør det ekstremt slitesterkt! Kartene våre er trykket på Tyvek. De er fullt lesbare og brukbare, men de er også helt umulig å rive, krølle eller bløte til. Tyvek er vannresistent, og selv når det blir vått vil det ikke bli ødelagt som alminnelige papirkart. Dette er en egenskap alle kartene fra Fri Flyt og Calazo har!

Eksklusivt på friflytbestill.no

Disse kartene kan du finne på utvalgte destinasjoner i og rundt Jotunheimen og Lom. De er ikke tilgjengelige i noen annen butikk! Ønsker du å bestille kartet, er det best å gjøre det i vår nettbutikk. Gå hit for å bestille kart for Glittertind.

Andre kart fra Fri Flyt og Calazo

Galdhøpiggen

Sunnmørsalpene

Lyngsalpene

Tromsø & Omegn

Publisert 24. april 2019 kl 14.18
Sist oppdatert 24. april 2019 kl 14.18
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen