The Lyngen Alps finnes kun på engelsk, men er fullt brukbar for engelskkyndige nordmenn og aspirerende alpinister. Dette er den ultimate guide for Lyngen - året rundt! Her finner du fotturer, klatreruter, isklatring, og selvfølgelig skiturer og toppturer fra Norges aller øverste hylle - de magiske lyngsalpene.

Boken omfatter hele lyngen-halvøya, som samsvarer godt med kartet som kommer med i pakken. Turrutene er godt beskrevet og tegnet inn i gode oversiktsbilder. Du får også en grundig sikkerhets- og nivåvurdering av hver tur, om det så er klatring eller randonee / ski det går ut på.

The Lyngen Alps er den ultimate guideboka til Lyngen, 365 dager i året. Helt uunnværlig for deg som planlegger en tur opp hit, et lengre opphold som f.eks. sesongarbeid, eller som lokal beboer.

Boken er tilgjengelig i nettbutikken som en pakke - du kan kjøpe den sammen med et av våre next-gen kart til redusert pris!

Forfattere

Sjur Nesheim (f.1952) er en norsk klatrelegende. Han har flere førstebestigninger i sine elskede lyngsalper bak seg.

Eivind Smeland (f.1966) er klatrer, skikjører, og Lyngen-entusiast. Han fullførte drømmen sin om å bestige samtlige 145 topper i Lyngsalpene i 2012.