/ Bok

The Lyngen Alps

For den komplette alpinist som vil erobre Lyngsalpene!

Sist oppdatert 26. mars 2019 kl 13.10

The Lyngen Alps finnes kun på engelsk, men er fullt brukbar for engelskkyndige nordmenn og aspirerende alpinister. Dette er den ultimate guide for Lyngen - året rundt! Her finner du fotturer, klatreruter, isklatring, og selvfølgelig skiturer og toppturer fra Norges aller øverste hylle - de magiske lyngsalpene.

Boken omfatter hele lyngen-halvøya, som samsvarer godt med kartet som kommer med i pakken. Turrutene er godt beskrevet og tegnet inn i gode oversiktsbilder. Du får også en grundig sikkerhets- og nivåvurdering av hver tur, om det så er klatring eller randonee / ski det går ut på.

The Lyngen Alps er den ultimate guideboka til Lyngen, 365 dager i året. Helt uunnværlig for deg som planlegger en tur opp hit, et lengre opphold som f.eks. sesongarbeid, eller som lokal beboer.

Boken er tilgjengelig i nettbutikken som en pakke - du kan kjøpe den sammen med et av våre next-gen kart til redusert pris!

Forfattere

Sjur Nesheim (f.1952) er en norsk klatrelegende. Han har flere førstebestigninger i sine elskede lyngsalper bak seg.

Eivind Smeland (f.1966) er klatrer, skikjører, og Lyngen-entusiast. Han fullførte drømmen sin om å bestige samtlige 145 topper i Lyngsalpene i 2012.

Publisert 26. mars 2019 kl 13.10
Sist oppdatert 26. mars 2019 kl 13.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen