Dermed føyer den hawaiianske jenta seg barhudet inn i rekkene blant andre actionsportere som Kelly Slater, Jamie Anderson, Louie Vito, Gretchen Bleiler, Elena Hight, Travis Pastrana, Maya Gabeira og Stephanie Gilmore. Av norske utøvere er det, såvidt Fri Flyt kjenner til, bare golferen Tutta Pettersen som har kledd seg naken for ESPN Body Issue. 

COCO: Så fremt det er mulig, klarte Ho og kamerateamet å finne en temmelig bortgjemt strand på Oahu. Bilde: ESPN 

 

– Jeg har faktisk vært en fan av Body Issue siden jeg så det for noen år siden. Jeg tror jeg alltid har beundret utøverne som tør ta av seg klærne og portrettere sterke, vakre kropper - ikke av typen sexy nakenbilder.

SEE YOU LATER: Kelly Slater kom seg ikke unna fotografen da han stilte opp til ESPN Body Issue i fjor. 

 

– Man må se helheten i ESPN og deres integritet og tenke på det som noe prestisjefylt. Dette er en sjanse jeg alltid har ønsket å være en del av. Da jeg så Kelly Slater, Maya Gabeira, og Steph Gilmore gjøre det samme tenkte jeg: «Dette er sykt! Og dette er de eneste nakenbildene jeg  noensinne vil gjøre!», forteller Ho i et intervju der hun også legger til at det å surfe naken ikke var slik hun hadde sett for seg. Frihetsfølelsen var ikke som forventet, dessuten ble hun solbrent over alt, så det vil ikke Coco nødvendigvis gjøre igjen. 

ANBEFALES IKKE: Hun ble solbrent over alt og fikk ikke den ekstra frihetsfølelsen hun hadde forventet, så Ho kan ikke anbefale nakensurfing etter nakenstuntet med sportsmagasinet ESPN. Bilde: ESPN

 

Coco Ho er forøvrig datter av den svært berømte Michael Ho, som igjen er broren til tidligere verdensmester i surf Derek Ho. Kjæresten til Coco er snowboarder Mark McMorris og heller ikke helt ukjent. 

– Han er faktisk den mest støttende når det kommer til nakenbildene. Mark forstår prestisjen i dette. Han er verdens ærligste og ønsker kun det beste for meg. Mark var faktisk med på hele shooten, fortsetter Ho.