/ Surf

Sommer´n er her!

NÅ starter sommeren, for nå har endelig sommerutgaven av Fri Flyt kommet i kiosken!

Sist oppdatert 7. juni 2012 kl 09.49
FORSIDEN: Slik ser den ut; sommerutgaven av verdens beste blad!
FORSIDEN: Slik ser den ut; sommerutgaven av verdens beste blad!

Vi har laget et blad som er stappfullt av kult sommerstoff, men også med en deilig smakebit av snø og neste vinter!

Sigbjørn Tveit: Sig fra Voss er muligens Norges kuleste jibber, og i portrettintervjuet med mannen som kjører i Level1s film til høsten får du vite hvorfor!

29´er test: Skal du investere i ny stisykkel i sommer er dette testen du må lese. 29-tommers hjul er the new black, og vi avslører hvilke sykler som er best.

Surf i Portugal: Vi har prøvd noen av Europas kuleste bølger! Sjekk spotguiden fra nord til sør.

Hold kjeft: Hvorfor er surferne så opptatt av å holde lekeplassene sine hemmelige? Det får du vite i siste utgave av Fri Flyt! 

Elvepadling i verdensklasse: Få steder i verden har like mange fete og bratte padleelver som Hattfjelldal! Vi har besøkt kommunen i Nordland og funnet ut hvorfor padlinga holder verdensklasse.

Lavtrykksaktivitet: Sterk vind og stor moro i norske bølger.

Eksotisk stisykling: Mattias Fredriksson har vært på Hawaii og syklet sti, og da blir det fine bilder kan du tro! Vi rapporterer fra stisykling i surfeparadiset.

Elvekajakktest: Vi har testa sju av sommerens mest aktuelle kajakkene for bratt elvepadling!

Bratt uke i Romsdalen: Vi avslører hvordan du skal få mest ut av ei sommeruke i Romsdalen, både vertikalt og horisontalt.

I tillegg får du masse annet godt stoff! Nyheter, et møte med Isak Leivsson, stæsj, surf med og uten seil, sykling i Hafjell og Tryvann, trippel-tricktips med Sammy C pluss masse annen sommermoro venter i siste Fri Flyt, som er i sjappa NÅ!!

Publisert 6. juni 2012 kl 12.28
Sist oppdatert 7. juni 2012 kl 09.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen