Marcus Kleveland trives ekstremt godt på sin hjemplass, Dombås. Denne helgen inviterer han til en helg i en helt nybygget park. Uavhengig av nivå, alder og hva man kjører på - enten det skal være brett eller ski.

– Tanken bak eventet er å samle så mange som mulig til en skikkelig «sesason-ender». Det er veldig gøy å kunne invitere alle, uansett hva de kjører på og hvilke aldersklasser. Det er sjelden man får en slik mulighet, så mange tar turen oppover, sier Marcus Kleveland.

Våren har ankommet, men det er fortsatt mye snø på Dombås. Parken for helgen har blitt jobbet med hele uken, og det har blitt lagt ned stor innsats i å lage en park hvor alle skal få kjøremuligheter for sitt nivå. Mushroom Crew har vært på Dombås hele uken og stått for byggingen av parken.

– Vi har jobbet fra 08-22 hver dag i tre dager nå, så det har vært en god del jobb. Men når man ser hvordan sluttresultatet blir, så klager man jo ikke. Mushroom Crew er helt rå på å bygge park, og det er alltid fett å ha de komme opp til Dombås, fortsetter Marcus.

Marcus Kleveland. Foto: Daniel Tengs
Marcus Kleveland. Foto: Daniel Tengs

Et event har ofte aldersklasser eller nivåer, men dette eventet skal være åpent for alle. Opplegget er i samarbeid med Brettforbundet, og det har vært en forutsetning for helgen at parken skal bygges slik at alle skal få mulighet til å ta del i moroa.