Marcus Kleveland inviterer til parkkjøring på Dombås

Til helgen kan du kjøre med Marcus Kleveland

– Det blir sykt fett å få samlet en stor gjeng der alle har ett mål: å kose seg. Alle er velkomne til Dombås denne helgen, sier snowboardfenomenet.

Sist oppdatert 5. mai 2023 kl 09.45
ALLE ER INVITERT: Det spiller ingen rolle hva du står på. Marcus Kleveland inviterer rubbel og bit til Dombås 5.-7. mai. Foto: Bård Gundersen
ALLE ER INVITERT: Det spiller ingen rolle hva du står på. Marcus Kleveland inviterer rubbel og bit til Dombås 5.-7. mai. Foto: Bård Gundersen

Marcus Kleveland trives ekstremt godt på sin hjemplass, Dombås. Denne helgen inviterer han til en helg i en helt nybygget park. Uavhengig av nivå, alder og hva man kjører på - enten det skal være brett eller ski.

– Tanken bak eventet er å samle så mange som mulig til en skikkelig «sesason-ender». Det er veldig gøy å kunne invitere alle, uansett hva de kjører på og hvilke aldersklasser. Det er sjelden man får en slik mulighet, så mange tar turen oppover, sier Marcus Kleveland.

Våren har ankommet, men det er fortsatt mye snø på Dombås. Parken for helgen har blitt jobbet med hele uken, og det har blitt lagt ned stor innsats i å lage en park hvor alle skal få kjøremuligheter for sitt nivå. Mushroom Crew har vært på Dombås hele uken og stått for byggingen av parken.

– Vi har jobbet fra 08-22 hver dag i tre dager nå, så det har vært en god del jobb. Men når man ser hvordan sluttresultatet blir, så klager man jo ikke. Mushroom Crew er helt rå på å bygge park, og det er alltid fett å ha de komme opp til Dombås, fortsetter Marcus.

Marcus Kleveland. Foto: Daniel Tengs
Marcus Kleveland. Foto: Daniel Tengs

Et event har ofte aldersklasser eller nivåer, men dette eventet skal være åpent for alle. Opplegget er i samarbeid med Brettforbundet, og det har vært en forutsetning for helgen at parken skal bygges slik at alle skal få mulighet til å ta del i moroa.

Publisert 5. mai 2023 kl 09.45
Sist oppdatert 5. mai 2023 kl 09.45
Relaterte artikler
STOKE: Marcus Kleveland lærte seg noen nye triks i Stubai. Skjermbilde: Petter Ulsetten
På trening med Marcus Kleveland

Nye triks i Stubai

FAVORITTSTEDET: Marcus Kleveland tilbringer alltid tid i favorittparken sin når han ikke er ute å reiser. Foto: Petter Ulsletten
Marcus Kleveland om Dombåsparken

– Det er her jeg koser meg mest

NYTT TRIKS I ERMET: Marcus Kleveland satte et helt nytt triks i big air-konkurransen i Copper Mountain. Et triks han lærte seg på trening. Foto: Christian Nerdrum
Se Marcus Kleveland vinne i Copper Mountain

– Helt rå prestasjon!

Marcus Kleveland twintip freeski
Marcus Kleveland med ny ski-edit

Marcus Kleveland imponerer på ski

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue