Se Marcus Kleveland hoppe fra taket på Stryn Sommerski

En av verdens råeste snowboardere, Marcus Kleveland har kost seg i solen i de enorme snømengdene på Stryn Sommerski. Det endte i noe som han beskriver som et av sine skumleste hopp.

Sist oppdatert: 23. juni 2020 kl 20.55
Marcus Kleveland Stryn
FRA TAKET: Marcus Kleveland gjorde en backside rodeo fra taket på Stryn. Foto: Frode Sandbech / Red Bull Content Pool
Lesetid: 1 minutter

Marcus Kleveland reiste til Stryn Sommerski, som ble nødt til å utsette åpningen en rekke ganger på grunn av de enorme snømengdene, allerede i starten av juni. Der endte han opp på taket av kafeteriaen, hvor han gjorde en backside rodeo over et road gap.

– Som alle sikkert vet så er det sinnssykt mye snø her, og da var jo mulighet for å lage hopp fra taket av kafeteriaen og over selve veien som er brøyta opp for å komme inn i bygningen. Jeg vil si det er et hopp som er topp tre av de skumleste jeg har gjort på snowboard, og jeg er glad for at det funka og at jeg ikke landet i veien, sier Kleveland selv i et intervju med Red Bull.

21-åringen fra Dombås med en rekke X Games-medaljer har nå levert denne editen fra området, som fremdeles har fantastiske forhold. 

Se editen fra Stryn her:

Publisert 23. juni 2020 kl 20.55
Sist oppdatert 23. juni 2020 kl 20.55
annonse
Relaterte artikler
STOKE: Marcus Kleveland lærte seg noen nye triks i Stubai. Skjermbilde: Petter Ulsetten
På trening med Marcus Kleveland

Nye triks i Stubai

FAVORITTSTEDET: Marcus Kleveland tilbringer alltid tid i favorittparken sin når han ikke er ute å reiser. Foto: Petter Ulsletten
Marcus Kleveland om Dombåsparken

– Det er her jeg koser meg mest

NYTT TRIKS I ERMET: Marcus Kleveland satte et helt nytt triks i big air-konkurransen i Copper Mountain. Et triks han lærte seg på trening. Foto: Christian Nerdrum
Se Marcus Kleveland vinne i Copper Mountain

– Helt rå prestasjon!

Marcus Kleveland twintip freeski
Marcus Kleveland med ny ski-edit

Marcus Kleveland imponerer på ski

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen