Kjersti Buaas

Kjersti Østgaard Buaas er en av Norges beste på snowboard, og har deltatt i flere OL - og tatt flere medaljer i X Games. Hun har også deltatt i Mesternes Mester.

Kjersti Buaas har vært på landslaget siden slutten av 90-tallet, og kjørte konkurranser frem til nylig - da hun ble med i Freeride World Tour, og kjørte X Games i Norge. Kjersti Buaas er en av landets mest profilerte snowboardere, og ble særlig kjent for det norske folket gjennom deltakelsen i Mesternes Mester.

Kjersti Buaas er også svært opptatt av kosthold og trening, noe hun utdyper mye i et lengre intervju med Fri Flyt.

Buaas tok bronse under X Games i Oslo.

annonse
Kjører Kjersti Buaas fortsatt snowboard?

Kjersti Buaas kjører ikke lenger konkurranser aktivt, og har lagt opp - selv om hun fortsatt kjøre snowboard for gøy. Kjersti Buaas kjørte sist X Games i Norge, og har også kjørt Freeride World Tour.

Har Kjersti Buaas deltatt i Mesternes Mester?

Kjersti Buaas var med i 2020-utgaven av Mesternes Mester, der hun tok seg helt til finalen. Der tapte hun mot Eirik Verås Larsen.

Hva har Kjersti Buaas vunnet?

Kjersti Buaas har blant annet en 4. plass fra OL, og hun har tatt flere medaljer i X Games - inkludert et på hjemmebane i Norge.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen