Sommerpraten: Kjersti Buaas

Kjersti Buaas skal slappe av med Åge Aleksandersen og et røket korsbånd i sommer. Men til høsten skal hun kjøre til krampa tar henne!

Sist oppdatert: 15. juli 2009 kl 10.44
SE MIN KJOLE: Kjersti henger ut på ei ferge i sommer. Foto: Privat
SE MIN KJOLE: Kjersti henger ut på ei ferge i sommer. Foto: Privat
Lesetid: 2 minutter

Hva gjør du nå?

– Nå er jeg hjemme i Trondheim og koser meg med familie, venner og kjæresten min. Ellers trener jeg opp kneet etter at jeg røk «karskbåndet» etter et brutalt fall i pipen under Roxy Chicken Jam.

Hva slags sommerplaner har du?

– Jeg skal en tur til New York med søsteren min i slutten av juli for å besøke ei venninne. Vi skal bare kose oss og slappe av og kjenner jeg meg rett blir det sikkert litt shopping også. Jeg skal også prøve å få med meg noen festivaler og i september skal jeg på ferie med kjæresten, så det blir mye moro i sommer!

Hva var vinterens høydepunkt?

– Det var mange høydepunkter denne sesongen, men det jeg husker best og som jeg satte stor pris på var da jeg vant en Volvo XC60 på Burton European Open i slutten av januar. Det var jo også helt uvirkelig da jeg vant en prikk lik bil under US Open noen måneder senere!

Driver du med noen andre idretter om sommeren?

– Ja, jeg liker å skate, surfe og spille fotball, men det er noe jeg ikke får gjort så mye av i sommer på grunn av skaden. Kommer sterkere tilbake neste sommer, hehe!

Beskriv en perfekt sommerdag

– Det er sol og varme og glade mennesker samlet på ett sted, helst på stranda i Italia med god mat og drikke.

Hvem skulle du helst fylt skoene til i sommer?

Jeg skulle gjerne vært i snowboardskoene til hvem som helst!!! Det er litt kjipt å ikke få kjørt før til høsten, men da skal jeg ta igjen for alt jeg har gått glipp av i sommer!

Hva spiser du helst om sommeren?

– Jeg spiser helst pasta, salat og sushi!

Hva er ditt beste sommerminne?

– Det er sommerne vi reiste med hele familien til Italia, dro med campingvogn fra Norge og gjennom hele Europa og campet der det passet oss. Har veldig mange gode minner fra den tiden!

Hva slags planer har du for vinteren?

– Jeg skal først og fremst bli frisk og rask i kneet og så skal jeg kjøre til krampa tar meg!!!

Publisert 15. juli 2009 kl 10.44
Sist oppdatert 15. juli 2009 kl 10.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen