Kjersti Buaas` back!

DEW TOUR: Kjersti Buaas klinte til med tredjeplass i halfpipefinalen i Breckenridge i natt. Fredrik Austbø og Roger Kleivdal kom på henholdsvis 8. og 9.

Sist oppdatert 20. desember 2009 kl 20.38
TREDJEPLASS: Kjersti Buaas rett på pallen etter skade. Foto: R Hjelmstadstuen
TREDJEPLASS: Kjersti Buaas rett på pallen etter skade. Foto: R Hjelmstadstuen

- Dew Tour er stort, dette er veldig bra. Dette viser at Kjersti endelig er tilbake etter skade. Dette er hennes første store konkurranse etter skaden og viser at hun er i toppform, forteller landslagssjef Vidar Nyhus.

Blant gutta var Roger Kleivdal (Geilo) og Fredrik Austbø i aksjon. Austbø endte på 8. plass og Kleivdal på 9. plass. Pipen var mindre og trangere enn det som har blitt vanlig de siste årene og tydelig uvant for flere av kjørerne.

- Roger Kleivdal satte en dobbeltflip for første gang i en konkurranse, så dette er veldig morsomt forteller Nyhus. Og forsetter:

- Kleivdal er andre nordmann til lå sette dobbeltflip i konkurranse. Det er kun Tore Holvik (Geilo) som har gjort det før han. Holvik gjorde det forrige helg.

Dermed er det to geilinger og snowboardkompiser som er første nordmenn til å sette sesongens nye supertriks. Danny Davis (USA) vant i går kveld.

Publisert 20. desember 2009 kl 10.14
Sist oppdatert 20. desember 2009 kl 20.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen