Check up med Kjersti Buaas

Kjersti Buaas har droppet sin online videopart og vi har naturligvis tatt en prat med den stilfulle trønderjenta.

Sist oppdatert 21. desember 2011 kl 15.59

Kjersti Buaas har droppet sin online videopart og vi har naturligvis tatt en prat med den stilfulle trønderjenta.

Hva var høydepunktet forrige sesong?
Har slitt litt med å få til bakside spinsa, så da jeg endelig lærte meg bs 540 i pipe løsnet mye for meg. Ellers var det gøy å vinne US Open Creative Jam og være med å produsere One Life Wednesdays med jentene!
Hva var det kjipeste?
Det var influensaen jeg fikk av babyen til søstra min. Den varte i over ti dager og jeg var så syk som jeg aldri før har vært.
 
Hva er planen denne sesongen?
Planen er å kjøre de største konkurransene, som Dew Tour, X-Games, VM og andre 6-stjerners TTR-events. Ellers vil jeg lære å kjøre backcountry, bygge hopp og bli kjent med fjellene og naturen!

Dew Tour har kuttet ut jentene i Vermont i år. Din reaksjon på det?
Det er dumt at de går helt imot utviklingen av sporten, med tanke på at jentene har tatt nivået opp et sykt imponerende nivå de siste årene. I tillegg er jo slopestyle blitt OL-gren, og man skulle tro at organisatorene ønsker å være med på å det løftet snowboard kommer til å ha, både på jente- og guttesiden.
 
Hvem er den mest underholdene personen du følger på twitter om dagen. Og hvorfor? 
Hehe! Det er @TByrnes! (Tricia Byrnes) Hun er gammel snowboardlegende som baserer updatsene sine på sarkastisk og festlig humor.
 
Sånn cirka hvor mye gleder du deg til VM i Wyller?
Jeg ser veldig fram til VM i Oslo. Det blir gøy å kjøre et så stort arrangement hjemme i "lille" Norge, med familie og venner tilstede. Jeg tror også at snowboard kommer til å bli mer populært i Norge etter VM, så det er bra for rekrutteringen :)

Hva skal du i jula? Har du "fri" fra snowboard eller er det juleshred i Vassfjellet som gjelder?
Jeg skal være hjemme i Trondheim, spise julemat og kose meg med familien. Det blir nok noen turer til Vassfjellet og kanskje også Åre i mellomjula. Rett etter nyttår drar jeg til Davos i Sveits for å kjøre O'Neill Evolution.
 
Hva ønsker du deg til jul?
Elektronikk og klær! Jeg elsker begge deler! Og langrennsutstyr :)

Publisert 21. desember 2011 kl 15.59
Sist oppdatert 21. desember 2011 kl 15.59
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen