Pieps med ny bæresele til omstridt sender/ mottakere

– Hvis du eier en Pieps DSP Pro, DSP Pro Ice eller DSP Sport; slutt og bruk den, sier Pieps-sjef Markus Eck.

Sist oppdatert 4. mars 2021 kl 10.06
pieps skredsøker
FRIVILLIG PRODUKTKORRIGERING: Etter hardkjør i sosiale medier i høst er nå Pieps ute med justering av de kritiserte sender/ mottakermodellene DSP.

Meldingen fra Pieps-sjefen er publisert på det østerrikske merkets instagramkonto, og kommer i kjølvannet av blant ennet sterk kritikk fra skiproffen Nick Mcnutt, etter at hans sender/ mottaker skal ha skiftet fra send til søk i forbindelse med en dramatisk skredhendelse sist vinter.

Selv om Pieps fortsatt avviser at modellene med DSP i navnet ikke fungerer som de skal, har de likevel åpnet for det de kaller en frivillig produktkorrigering. Dette innebærer at alle som har en slik skredsøker kan få tilsendt en ny bæresele i hardplast, som låser bryteren på en annen måte enn tidligere.

Dette gjelder altså modellene DSP Pro, DSP Pro Ice- og DSP Sport. Pieps skriver at produktene fungerer slik de skal og følger sikkkerhetsstandardene, men så sier også Pieps-sjefen at du skal slutte å bruke de og benytte deg av den frivillige korrigeringen.

Publisert 4. mars 2021 kl 10.06
Sist oppdatert 4. mars 2021 kl 10.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen