Risvoll stompa en enorm backflip mer eller mindre perfekt i 4-stjerners konkurransen, men da han landet fikk han brillene fulle av snø. I stedet for å bremse farten prøvde han febrilsk å få av seg brillene, men da ble det kræsj. Likevel stjal han all oppmerksomheten.

– Jeg var jævlig skuffa der og da, og det var utrolig surt. Men etterpå takka dommerne meg for showet, jeg fikk prisen for konkurransens beste moment, og alle var stoka. Det var utrolig gøy, sier Dennis, som skriver detaljert om prestasjonen på bloggen sin.

Men selv om det ble kræsj i Nendaz leder han sammendraget med 700 poeng, og det skal svært mye til for at han ikke kvalifiserer seg til neste sesongs Freeride World Tour (FWT). Med deltagelse i FWT åpner det kanskje muligheter for at Risvoll slipper å kjøpe skiklærne sine på sportsbutikken. Klessponsor har nemlig Norges for tiden klart beste storfjellskjører ikke.

– De to nærmest meg i sammendraget tryna i dag, så det ser bra ut, men jeg tar ikke feiringa før det er 100% sikkert. De tre bak meg på lista palle i den siste konkurransen. Det skal ganske mye til for at det skjærer seg, sier Dennis.

– Hvordan ser du på eventuell FWT-deltagelse neste sesong?

– Jeg vil ikke forskuttere noe, men flere etablerte FWT-kjørere har vært med i noen av konkurransene nå, og jeg føler jeg klarer meg bra.

Neste helg skal det hele avgjøres i Obergurgl i Østerrike, og Risvoll er mer enn klar for å bite fra seg der.

Se glimt fra konkurransen her –inkludert Dennis´ backflip fra 0:18: