/ Padling

Ekstremsportveko signerer TV-avtale - skal vises i 60 land

Ekstremsportveko har signert en avtale med Eurosport internasjonalt. Dermed skal actionsport-festen på Voss vises i over 60 land.

Sist oppdatert: 15. juni 2021 kl 15.58
Eurosport Discovery Ekstremsportveko
NY KANAL: Discovery og Eurosport skal sende Ekstremsportveko. Arkivfoto: Tore Meirik
Lesetid: 2 minutter

Den kjente festivalen på Voss signerer dermed for en ny TV-kanal, etter flere år både på NRK og TV 2. Siden 2018 har de jobbet med å finne en ny TV-kanal, og tirsdag ble det klart at de har signert en avtale med Eurosport og Discovery.

Det betyr at arrangementene skal sendes i Europa og Asia.

– Ekstremsportveko har lenge hatt en ambisiøs visjon om å endre måten sport og ekstremsport blir vist på TV i dag. Dette er derfor bare starten på å bygge Ekstremsportveko til en internasjonal merkevare innenfor TV. Vi er stolte over å ha fått på plass denne avtalensier Kjetil Kriken, daglig leder i Ekstremsportveko, til Kampanje.

Det var også de som først meldte saken.

Ekstremsportveko ble avlyst i 2020.

Ekstremsportveko har lange tradisjoner for TV-sendinger, og har vært sendt av både NRK og TV 2 i Norge. I 2015 fikk TV 2 kritikk av Fri Flyt for å gjøre om Veko til et realityshow.

Nå er det altså Eurosport som skal sende fra Veko - som blant annet innebærer blant annet padling, sykling og skikjøring. I tillegg til luftsport. Det er også et solid publikumsarrangement.

– Vi ser frem til å kunne vise Ekstremsportveko til ekstremsport-fans i Norge, Europa og Asia, sier Morten Johannessen, sportsdirektør i Discovery Norge til Kampanje.

Veko blir arrangert fra 27. juni til 4. juli i år.

Publisert 15. juni 2021 kl 15.58
Sist oppdatert 15. juni 2021 kl 15.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen