/ Sykkel

Avlyser Ekstremsportveko i år

I likhet med de fleste andre arrangement blir også den årlige Ekstremsportveko på Voss avlyst.

Sist oppdatert: 17. april 2020 kl 12.57
Ekstremsportveko
AVLYST: Ekstremsportveko avlyses og flyttes til neste år. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 1 minutter

– Situasjonen skapar store utfordringer for både Ekstremsportveko og våre partnere i kultur og idrett, reiseliv, næringsliv og offentlige etater på Voss. Ekstremsportveko står samlet med disse og sjeldent har samholdet vært bedre, sier i Ekstremsportveko, Kjetil Kriken, i en pressemelding.

Fredag ble det klart at arrangementet, som skulle starte 21. juni og vare frem til 28. juni, blir avlyst. Foreløpig er det forbud mot arrangement med flere enn fem deltakere frem til 15. juni, men de siste signalene fra helsemyndighetene er at det ikke vil være mulig å være flere enn 100 deltakere på arrangement ut 2020.

– Det meste av programmet for 2020 er flyttet til 2021. Spesielt gledelig er det at det internasjoanle elvepadlerforbundet har sagt ja til å flytte VM i brattpadling til samme uke neste år, sier sportssjef i Ekstremsportveko, June Jansson.

Dermed flyttes arrangementet til neste år - og vil gå fra 27. juni til 4. juli. 

Publisert 17. april 2020 kl 12.57
Sist oppdatert 17. april 2020 kl 12.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen