Hjem
 / Sykkel
 / Avlyser Ekstremsportveko i år

Avlyser Ekstremsportveko i år

I likhet med de fleste andre arrangement blir også den årlige Ekstremsportveko på Voss avlyst.

Sist oppdatert 17. april 2020 kl 12.57
Ekstremsportveko
AVLYST: Ekstremsportveko avlyses og flyttes til neste år. Foto: Tore Meirik

– Situasjonen skapar store utfordringer for både Ekstremsportveko og våre partnere i kultur og idrett, reiseliv, næringsliv og offentlige etater på Voss. Ekstremsportveko står samlet med disse og sjeldent har samholdet vært bedre, sier i Ekstremsportveko, Kjetil Kriken, i en pressemelding.

Fredag ble det klart at arrangementet, som skulle starte 21. juni og vare frem til 28. juni, blir avlyst. Foreløpig er det forbud mot arrangement med flere enn fem deltakere frem til 15. juni, men de siste signalene fra helsemyndighetene er at det ikke vil være mulig å være flere enn 100 deltakere på arrangement ut 2020.

– Det meste av programmet for 2020 er flyttet til 2021. Spesielt gledelig er det at det internasjoanle elvepadlerforbundet har sagt ja til å flytte VM i brattpadling til samme uke neste år, sier sportssjef i Ekstremsportveko, June Jansson.

Dermed flyttes arrangementet til neste år - og vil gå fra 27. juni til 4. juli. 

Publisert 17. april 2020 kl 12.57
Sist oppdatert 17. april 2020 kl 12.57
Relaterte artikler
KAN VÆRE LEKEN: En trend innen elsykler er at produsentene også lager lettere modeller med mindre motor og batterier. Det gjør også at syklene blir mer lekne. Foto: Jørgen Braastad/VG.
Fordeler og ulemper med elektrisk stisykkel

Dette må du vite om elsykkel på sti

Gps-en din sørger for at kartet (på f.eks trailguide.no eller mtpmap.no) følger seg og sykkelen din når du skal finne frem til nye sykkelstier. Bilde: Christian Nerdrum
Appene og nettsidene du trenger

Stisykling: Slik finner du frem til nye stier

RELIGIØSE TENDENSER: Svingen med utsikt ned mot Nordfjord ble spøkefullt hevdet å være shapet med jesu hånd underveis på turen. Om det stemmer er ikke sikkert, men utforkjøringen fra Haugsvarden er hysterisk bra. Sigleif M. Ravnestad jager Øyvind Østvedt.
Smale stier i heftige omgivelser

Stisykling i Nordfjord

Sykkelekspert Øyvind Aas sitter på enorme mengde gigabytes om ting du ikke visste om Oslomarka. Bilde: Christian Nerdrum
NORDMARKA - ØSTMARKA - LILLOMARKA

Guide til stisykling i Oslomarka

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue