Rånbogen-Rånkeipen

Gå over veien og lokaliser en traktorvei som starter ved en eng. Følg traktorveien/scootersporet opp gjennom skogen til 250 moh. Ta av til høyre gjennom skogen og traverser under kollen Malmhaugen. Du kan også gjøre traversen høyere opp over et platå på Malmhaugen, om du synes at skogen lengre nede er for tett. Følg bekken på andre siden av Malmhaugen til cirka 650 moh. Herfra skal du gå mot høyre (sørøst) frem til fjellets vestre ende. Her venter noen korte og bratte bakker før du kan gå videre opp på store snøfelt. Den siste biten opp til toppen er det forholdsvis bratt, og du kan behøve å gå til fots med skiene på ryggsekken. 

Rånkeipen-Klubbviktinden

Fra toppen av Rånkeipen og ned langs kammen sørover er det bratt terreng hvor det som regel er litt steinete nedklatring (men tau er ikke nødvendig om man er forsiktig). Fortsett på ski langs den brede kammen bort og over Boazovárri. Fra kammen og ned i Jo Larsaskaret kjører du ned en bratt bakke. Husk på at bakken er utsatt for sola og at skredfaren kan være størst midt på dagen. Fortsett langs kammen og passér høydemarkeringene 968 og 1032 på deres venstre sider. Gå opp bakken til neste topp og gå til venstre frem til et stort snøfelt. Følg det store snøfeltet opp mot toppkammen på Klubbviktinden. Rett under hovedtoppen kommer du frem til et brattere parti på toppkammen. Dette kan du komme forbi ved å gå en eksponert travers langs en smal fjellhylle og klyve en kort bratte på sørsiden av fjellet. Traversen og bratten bør sikres med tau og kiler/kamkiler. 

Klubbviktinden-Reintind

Kjør ned den brede sørsiden av fjellet. Seint på sesongen kan det være lite snø på den øvre delen av fjellsiden. Rett ovenfor et lite platå i fjellsiden kan du ta av til venstre frem til toppen av en bratt snørenne (cirka 45 graders helning på de bratteste partiene). Kjør ned i renna eller, om du vil ha et litt mindre bratt alternativ, ned langs ryggen til høyre for renna og inn på snøfeltet under renna. Rett før du kommer ned til tregrensen kan du begynne å skrå rundt fjellet til høyre gjennom buskete og bratt terreng, og ned i Sommerskaret. Gå opp til høyre side på bakkene på andre siden av passet. Finn den slakeste veien opp og følg så venstre side av den smalere ryggen mot Reintind. De siste 100 fallhøydemeterne er eksponerte, og her bør du gå til fots med isøks og stegjern. 

Reintind-Rånvassbotn

Kjør eller gå ned topphelningen samme vei som du gikk opp. Fra nedsenkningen før du passerer topp 1416 dreier du ned mot de bratte bakkene til venstre. Hold deg i midten av senken som leder nedover og deretter nær den tydelige ryggen som leder i retning mot vannet Čáhppesjávri. Fra den bortre enden av vannet går du opp bakkene på venstre side. Gå over en morenerygg og hold høyde bortover fjellsiden, under den store isbreen. Gå på skrå opp til høyre på bakkene i den bortre enden av fjellsiden, opp til passet mellom Frostisen og Tverrfjellet. Følg de fine bakkene nedover på motsatt side av passet. Ned mot tregrensen sørger du for å havne på venstre side av bekkedalen der Iselva renner ned, og gjennom forholdsvis tett skog. Er det lite snø på slutten kan du søke deg frem til bekkedalens sørlige kant og forsøke å finne den stien som leder ned mot Rånvassbotn.