/ Sykkel

Silverstone - ny flytsti i Hemsedal

Nå åpner Hemsedals nye flytsti

Med åpning av den nye flytstien Silverstone, fortsetter Hemsedal satsingen mot å bli blant landets beste sykkeldestinasjoner.

Sist oppdatert: 28. juni 2022 kl 09.53
SØLVSTEIN-STIEN: Den nye tilrettelagte stien i Silverstone er en blå flytsti med total lengde 10,5 km i Hemsedal Skisenter. Foto: Lars Storheim
SØLVSTEIN-STIEN: Den nye tilrettelagte stien i Silverstone er en blå flytsti med total lengde 10,5 km i Hemsedal Skisenter. Foto: Lars Storheim
Lesetid: 2 minutter

– Vi har fått tilbakemeldinger om at flytstien er noe av det råeste en har sett i Norge og i Europa, vi er veldig optimistiske på at Hemsedal kan ta en bit av kaka når det kommer til sykkelgjester, sier daglig leder i destinasjon Hemsedal Richard Taraldsen i en pressemelding fra Destinasjon Hemsedal.

Fredag 1. juli åpner nemlig Silverstone som er en blå flytsti med total lengde 10,5 km i Hemsedal Skisenter. Flytstien skal passe for alle som mestrer å sykle, og åpningen skjer kl 0945.

Flytstien er en del av Hemsedal sin større satsing på totalt 35 millioner kroner. Stien er gradert i fargen blå, det vil si at stien skal passe for de fleste.

MYE FLYT: Silverstone i Hemsedal:  Foto Lars Storheim
MYE FLYT: Silverstone i Hemsedal: Foto Lars Storheim

I midten av august åpner de enda en sti ved toppen av stolheisen. Dette er en sti som man kan sykle, trille eller gå på. 

– Vi er også i gang med en rød/blå terrengsykkelsti ned sentrumsløypa som åpner sommeren 2023, sier Taraldsen.

Allerede i 2019 åpnet Hemsedal, Tottelia Bike Park, sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finner dere også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen.

Destinasjon Hemsedal, Hemsedal kommune og Hemsedal Idrettslag står bak satsingen og har dannet Hemsedal Aktivitetsanlegg.

Publisert 28. juni 2022 kl 09.53
Sist oppdatert 28. juni 2022 kl 09.53
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen