– Neste helg fylles Hafjell med gjester som er ute etter fart og spenning. Downhillsykling i Hafjell har blitt en populær sommeraktivitet og åpningshelgen er smekkfull av kule konkurranser, aktiviteter og god sommerstemning. Det blir sesongåpning av Hafjell Bike Shop, kjente konkurranser som Maxxis Strava Challenge og publikumsfavoritten FOX Whip Off, samt premieutdeling etterfulgt av afterbike. 16.juni ruller heisene i gang og syklistene kan forvente perfekte og nyshapede løyper, samt nye utleiesykler. De som ønsker å leie sykkel til åpningshelgen må man være raske på labben, for det begynner å bli fullt, sier markedssjef i Hafjell, Camilla Fjellvang.

WHIP OFF: Sykkel-stilkonkurransen er tilbake kommende helg. 

Men selv om det meldes om fulle heiser og løyper, er åpningstidene i Norges beste sykkelpark redusert betydelig denne sesongen. Det er kun åpent på helger og noen fredager denne sommeren.

– Vi må fortsatt forsvare kostnadene som følger med, og ser at ukedagene dessverre ikke strekker til, selv om interessen etter utforsykling har økt for familier og nybegynnere i både Norge og utlandet. Dette begynte for noen år siden og vi ønsket å møte denne etterspørselen med å bygge en nybegynnervennlig løype i 2016. Dessverre har vi sett at trafikken på hverdager ikke er stor nok til å forsvare kostnadene med å ha åpent utenom i helgene., sier Fjellvang.

Løypene Parkløypa, Nameless og Dessert har for øvrig fått etterlengtede friseringer til sesongstarten, og skal være i topp shape.

NYFRISERT KLASSIKER: Dessert er en Hafjell-godbit som er nyshapa til åpningshelgen.

Program for åpningshelgen i Hafjell Bike Park 2018: