/ Sykkel

Bikepacing i California

Kunsten å dra på sykkeltur med en burrito og en liter meksikansk øl.

Sist oppdatert: 2. august 2018 kl 07.00
OG SOLA GÅR SIN GANG: Caifornia here we come. Alle foto; Hans Petter Hval
OG SOLA GÅR SIN GANG: Caifornia here we come. Alle foto; Hans Petter Hval
Lesetid: 4 minutter

Klokka er cirka fem på ettermiddagen. En svensk mann ved navn Erik Nohlin står på en stein, omringet av rød bark fra madronatrær. Vi er utenfor en burritosjappe i en liten amerikansk by, litt sør for San Francisco. Erik spiser potetgull og snakker med sin kollega Rita Jett. Inne i burritosjappa nok en mann, James Nixon. Han kjøper burritos til oss. Fire burritos, to vegetar, to biff. Utenfor vinduet står fire sykler parkert inntil vinduet med open-skiltet i neon. Sykkelen min er grå, på grensa til beige. Ganske lik beige som fargen på fasaden til den nye amerikanske ambassaden ved Njårdhallen, der Otis Redding spilte i 1967, noen måneder før han døde.

SE OGSÅ: Bikepacking, slik gjør du det!

Allerede abonnent?  

Norges største og beste magasin om ski, topptur og bratt friluftsliv - siden 1998

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 5 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen

Bikepacing i California | FRIFLYT.NO