/ Surf

Saltstein Open 2019

Se bildene av de kraftige bølgene og surfernes prestasjoner under konkurransen på Saltstein forrige søndag.

Sist oppdatert: 15. august 2019 kl 09.30
Det var meldt kraftig vind og store bølger under konkurransen på søndag. Forholdene tiltrakk seg likevel flere deltakere enn arrangørene forventet. Foto: Mons Langaard
Det var meldt kraftig vind og store bølger under konkurransen på søndag. Forholdene tiltrakk seg likevel flere deltakere enn arrangørene forventet. Foto: Mons Langaard
Lesetid: 1 minutter

Søndag morgen ble tredje runde i norgescupen i surfing arrangert på Saltstein. Denne morgenen var det kraftig vind og tordenskrall i Larvik. 

– Da vi hadde brief regnet det sidelengs og så litt mørkt ut. Men varselet var ganske entydig på at regnet skulle gi seg og bølgene gå opp. Og det stemte: De ble dobbel overhead på det største. Det ble svært! sa Joakim Kjenner, som sammen med Markus Karlsen arrangerte Saltstein Open, til Fri Flyt. 

De var i utgangspunktet redde for at noen av de påmeldte hadde overvurdert egne ferdigheter i bølgene, men konkurransen ble en demonstrasjon av sterke surfeprestasjoner og actionfylt underholdning for tilskuerne på land. 

Se stort galleri av fotograf Mons Langaards nederst.

Les mer om surfekonkurransen Saltstein Open og se resultatlisten her.

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel: 

Publisert 15. august 2019 kl 09.30
Sist oppdatert 15. august 2019 kl 09.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen