/ Surf

Saltstein locals

Dæven så artig det blir når portugiseren, svensken og nordmannen drar på surfetur til Saltstein.

Sist oppdatert: 11. juli 2016 kl 08.57
Lesetid: 2 minutter

– Good Times er en uhøytidelig surfserie som skal følge surfmiljøet her hjemme i Norge, i Skandinavia, men også resten av verden. Vi kommer til å hilse på alt fra lokale pokaler til dyktige rippere som Luca og Joackim Guichard, Chris og Oliver Hartkopp, Alexandre Grilo, Andreas Møgster, Jonas og Kris Paulsen, Seamus Fox, Phil Pope, Nagai Puntiverio med fler, sier Sebastian Kjellström ikke bare er sjåfør i den første episoden av Good Times.

Les flere og nye saker om surf på saltstein.

Han er også surfer, kompis, programleder og han som går så salig på snørra over det glatte svaberget på Saltstein. For ikke snakke om at Kjellström selv er mannen bak den nye filmserien og medeier av campkonseptet Lapoint.  

– Følge det norske surfmiljøet, sier du. Men det er ikke så veldig mange nordmenn på lista di?

– Det kommer fler etterhvert. Vi kommer nok ta en tur til Stavanger og en til Stadt, så da møter vi nye folk på veien. Norske, altså!

– Hva vil du få frem i denne serien, Sebastian? 

– Å være en surfer innebærer mer enn det å surfe. Det skjer mye rundt en tur, og det aspektet har vi også lyst til å få frem. For ikke å snakke om hvordan å fikse en ding i brettet,  et besøk til den lokale bakeren. Her skal intet sminkes, og det skal være underholdende å se på. Vi har valgt å inkludere herlige folk som byr på selv og ikke er redd for å drite seg ut. 

– Så da kommer det mer enn denne episoden fra Saltstein, med andre ord? 

– Målet er å komme med minimum én episode hver tredje måned, kanskje mer. Hvis du ser etter etter ren «performence-surfing» fra JBay, fantastiske naturbilder og beskrivelser om hvor farlig det er å surfe store bølger med coole kids i Monster energy caps, så er denne serien er sannsynligvis ikke for deg. Her er det ærlighet som gjelder. 

– Hvilke steder skal vi besøke? 

– I den første delen, Saltstein. Så reiser vi videre til Sverige, Portugal, Marokko, Danmark og kanskje andre steder. Vi får bare se hvor disse surfere ønsker drar, så henger vi med. Det avhenger som alltid av vind, swell, jobbsituasjon, koner, barn, fotballtrening og alt annet som vi vanlige dødelige må koordinere for å ha muligheten til å komme i vannet.

Publisert 5. mars 2014 kl 17.29
Sist oppdatert 11. juli 2016 kl 08.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen