I helgen arrangerer brettproff Mikkel Bang The Bang Slalom i Solheisen, Hemsedal. Det er tydelig at snowboardeliten lar seg friste av norsk senvinter, for deltakerlista til banked slalom-konkurransen i Hallingdal er mildt sagt imponerende. 

Rett fra siste stoppet av Natural Selection Tour i Alaska og kommer X Games-grossistene Mark McMorris og Torstein Horgmo, der sistnevnte forøvrig sørget for en imponerende andreplass. 

Marcus Kleveland, Danny Davis og Terje Håkonsen har også meldt seg på til

Mikkel Bangs prosjekt i Solheisen, der han og skisenteret visstnok har bygget norgeshistoriens lengste banked slalom for brettkjørere! 

– Løypen til årets Bang Slalom går fra toppen av anlegget ned gjennom terrengparken, med doseringer og porter som deltakerne må passere, sier arrangør Kaj Zackrisson til Fri Flyt. 

Løypen inneholder dessuten et «Burton mystery feature», som er et element alle kjørerne, inkludert Terje Håkonsen, må klarere for og komme seg i mål.

I følge Instagram-kontoen til Mikkel Bang, skal alt være klart til helgens Bang Slalom.
I følge Instagram-kontoen til Mikkel Bang, skal alt være klart til helgens Bang Slalom.

– I midten av løypen blir det party-heng med grill og bar, speaker og god musikk. Det er god plass til publikum. Alle som elsker snowboard, uansett alder kan være med, fortsetter Zackrisson. 

Han lokker også med at alle deltakere av konkurransen vil får prøve seg mot proffene.  

Andre profilerte brettkjørere som blir med i konkurransen er Ben Ferguson, Red Gerard og Danny Davis.