Fri Flyt kommer nettopp tilbake fra Trysil og innspilling av nye innslag til Den Perfekte Svingen. Den populære programserien får en ny sesong med Supervention-Finseth i hovedrollen. Leppa fra Oppdal, som vet å sette oss på plass når vi henger i støvlene, slurver med stavisettet og sladder ut en sving som burde vært et skjær. 

DEN PERFEKTE SVINGEN

– Hva er poenget med å se sesong 2. Jeg har jo sett hele sesong 1! sier du.

– Fordi du skal bli enda råere på ski, og ta teknikken til neste nivå. Sesong 1 var grunnlaget for å kunne komme videre, kjøre fortere og fortsatt se ut som en tusenlapp. Dessuten er det selvsagt nye innslag om nye emner og utfordringer mange folk sliter med, svarer Finseth.

I sesong 2 av Den perfekte svingen skal vi dessuten få en innføring i hvordan du bedre kjører toppturutstyr. Finseth går foran med et godt eksempel og tyner karbon-oppsettet til det maksimale. 

– Om det er noe forskjell på grunnposisjonen? Svaret på det er nei. 

I tillegg blir det innslag der Finseth svarer på lesernes spørsmål om utfordringer angående skiteknikk, vi skal lære å lære av egne feil, kjøre fort i drittforhold og gå hoppekurs hos den frittalende skiteknikeren fra Oppdal. 

EIRIK FINSETH

Når skiinstruktøren heter Eirik Finseth, kan en godt si vi er i trygge hender. Finseth har en lang karriere bak seg med portkjøring på høyt nivå. 34-åringen var en av Aksel Lund Svindals argeste konkurrenter, men gikk lei av fartsdresslivet og omskolerte seg til frikjører. Det tok ikke lang tid før den teknikk-sterke oppdalingen ble lagt merke til, sponset og invitert til diverse photoshoots. Høydepunktet er nok foreløpig roller i Field Productions Supervention I og II. Her ser du sesong 1 av Den perfekte svingen