Ny sjef i Varingskollen

Svenske Richard Palmgren er ansatt som ny daglig leder i Varingskollen Alpinsenter AS – som satser på helårsdrift.

Sist oppdatert: 18. august 2017 kl 10.42
NY DAGLIG LEDER: Richard Palmgren er ny sjef i Varingskollen alpinsenter, som har store ambisjoner for aktiviteter både sommer og vinter.
NY DAGLIG LEDER: Richard Palmgren er ny sjef i Varingskollen alpinsenter, som har store ambisjoner for aktiviteter både sommer og vinter.
Lesetid: 2 minutter

Etter en vintersesong hvor besøkstallene ble doblet i forhold til 2015/ 16 er økonomien i balanse og framtidstroen stor i Varingskollen. Palmgren lang erfaring fra reiseliv, destinasjonsutvikling og drift av alpinanlegg, og målsettingen hans for Varingskollen ikke utenfor Oslo er ikke snau:

Skal bli best i regionen

– Her er det mulig å skape Østlandets beste alpinanlegg, og jeg gleder meg til å ta fatt i oppgaven. Varingskollen er et veldig spennende anlegg med fantastiske utviklingsmuligheter og suveren beliggenhet i forhold til Oslo og befolkningstette områder på Østlandet. Da denne muligheten dukket opp så måtte jeg bare ta den, sier Richard Palmgren i et pressemelding til Fri Flyt.

Erfaren sjef

Palmgren har tidligere vært blant annet vært daglig leder i Trysil Booking, daglig leder i Geilo Skiheiser og daglig leder i Hamrafjället i Tänndalen. Den siste tiden har han jobbet i Mora Golfklubb.

– Felles for alt jeg har gjort tidligere er å jobbe med bærekraftig drift gjennom fokus på gjester, gode opplevelser og kontinuerlig utvikling, og der tror jeg nøkkelen ligger for videre utvikling i Varingskollen også, sier han.

Sykkel- og klatreparksatsing

Styreleder i Varingskollen, Truls Klokkerud, forteller at ansettelsen innebærer økt satsing i skianlegget i Hakadal – året rundt.

– Hakadal Idrettslag har store planer for Varingskollen og med ansettelsen fokuserer vi på planen om å gjøre Varingskollen til Østlandets beste alpinsenter, og en helårs aktivitetsarena, sier han.

– Hva skal dere gjøre om sommeren?

– Det er en del sykkelaktivitet her allerede, blant annet med endurokonkurransen Hakadal Enduro 24. september. For å sikre bærekraftig drift hele året er sykling og klatrepark noe vi ser på for å øke inntektene sommerstid, men også kafeen på toppen, og potensialet som ligger i at Varingskollen for mange er porten til Nordmarka.

Publisert 18. august 2017 kl 10.42
Sist oppdatert 18. august 2017 kl 10.42
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen