Hva er det med Vågå?

Trioen Risvoll, Aasheim og Gangsø kommer med en webserie her på friflyt.no til høsten, men allerede på Film Tour skal du få en forsmak på hva som er i vente.

Sist oppdatert 11. september 2018 kl 11.44

Dette er spydspissen norske frikjørere, og på sett og vis er det litt overraskende at de vokser opp fra samme plass, for skispråket deres er ganske ulikt. Henrik Gangsø er jibbelalibiet som ikke nøyer seg med å sette ett triks i linja si. Enhver anledning han har for å få luft under skia benyttes. Cork 7? Ikke noe problem for den yngste i trioen.

Dennis flipper helst bakover i rette akser, og liker nok ordet kompromiss. Han er eldstemann. Historisk sett har han levd etter «briste-eller-bære-prinsippet». Det har tatt ham helt til topps i verden, men også vært Dennis´ bane alle årene. Under verdenscupen i Fieberbrunn var det like før det gikk skikkelig galt.

Nærmest som en motsats av Dennis har vi Øystein Aasheim. Øystein faller aldri, men fortsatt går stort. Han er en norsk Hugo Harrison, for de som husker ham. Øystein har i år bevist at denne oppskriften kan ta ham langt, for i år ble han sammenlagtvinner i Norgescupen. 

Saken fortsetter under bildet

AKTUELL: Dennis Risvoll blir å se i den nye serien «Hva er det med Vågå?», og på Film Tour 2018. Bilde: Bård Gundersen
AKTUELL: Dennis Risvoll blir å se i den nye serien «Hva er det med Vågå?», og på Film Tour 2018. Bilde: Bård Gundersen

Da gjenstår fortsatt spørsmålet: Hva ordet med Vågå? Svaret skal vi få gjennom denne serien. Vi skal sjekke drikkevannet, melka og besøke det sagnomsuste skisentret Lemonsjøen ved foten av Jotunheimen. For noe er det. Disse gutta er nemlig ikke de eneste talentene som har vokst ut av den lille bygda i Oppland fylkeskommune. Bli med under huden på Henrik, Dennis og Øystein. Få med deg førpremieren til serien på Film Tour. Kanskje kommer den rullende filmfestivalen hjem til deg i år? 

Publisert 11. september 2018 kl 11.44
Sist oppdatert 11. september 2018 kl 11.44
annonse
Relaterte artikler
DR. IDRETT: Hedda Berntsen har en doktorgrad i idrettspsykologi med fokus på idrett og motivasjon. Nå gjør hun seg selv til forskningskanin. Foto: Privat
Hedda Berntsen (47) gjør comeback

– Fordi jeg ønsker å være lykkelig

Birk Ruud X Games gull Aspen slopestyle
Birk Ruud vant X Games-gull i slopestyle

Vant sitt første X Games-gull i slopestyle

Høydepunkter fra slopestyle-finalen i Laax

Se Birk Ruud sitt vinnerrun

EKSOTISKE GREIER: Mye er uvanlig med dette bildet. Løven Simba følger med mens Anders Backe kjører ski ned fra løvens tak. Foto: Johnsen
Backe-stunt i Dyreparken

Bombdrop med løve som tilskuer

annonse
Birk Ruud trippel cork på snowboard
Birk Ruud om snowboardsatsingen

– Mye mestringsfølelse å kjenne på

Eirik Moberg Krypto Pro
Eirik Moberg om livet som proffkjører

Kryptomodellen

Motivert Hedvig Wessel

Derfor gjør hun comeback i FWT

COMEBACK: Etter en sesong pause for å være foran kameraene til blant andre Matchstick Productions, er Hedvig Wessel tilbake i Freeride World Tour (FWT) denne vinteren! Foto: Oskar Enander
Wildcard til Wessel

– Elsker å konkurrere

FORLOT FACTION: Candide Thovex lanserer nå eget skimerke. Tidligere kjørte han mange år for Faction. Foto: Candide Skis
Tre nye modeller fra Candide Skis

Skilegenden Candide Thovex lanserer egne ski

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen