Fri Flyt AS gir ut sportsmagasinet Fri Flyt og jaktmagasinet Jeger, og nettsidene terrengsykkel.no, friflyt.no, utemagasinet.no, landevei.no, terrengsykkel.no, norsk-klatring.no og jeger.no. Er du abonnent, har du tilgang til alle nettsidene og begge bladene digitalt.  I tillegg arrangerer vi festivaler og gir ut en rekke bøker.

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998, og ble drevet på dugnad de første årene. I dag holder vi til i Oslo og har 15 faste ansatte. Men entusiasmen for lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor, samtidig som vi har blitt et av de største fagmiljøene for friluftsliv. Vi har et stort og viktig frilansnettverk. Ta kontakt med oss hvis du har ideer eller vil bidra! 

Sportsmagasinet Fri Flyt 

Fri Flyt er Norges ledende sportsmagasin, og har ledet utviklingen innen "bratt friluftsliv" i over 20 år. Flyt har oppnådd internasjonal anerkjennelse for kvalitet og innhold. Fri Flyt skriver om ski, men også om sommeraktiviteter som sykling, padling, klatring, kiting, surfing, windsurfing og annet bratt friluftsliv. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene. Fri Flyt engasjerer og inspirerer.

Nettstedet friflyt.no er et unikt møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Her finner du nyhetssaker, alle testene våre, guidesaker, turbeskrivelser for topptur, bruktmarked og forum.

Bestill

På www.friflytbestill.no får du kjøpt abonnement, bøker og billetter til arrangementer. Gratis frakt, fri retur og topp kundeservice.

Terrengsykkel.no

Terrengsykkel.no inspirerer alle på to hjul, enten du sykler ritt, leker på sti, bruker heis til toppen eller sykler i terrenget for å mosjonere og trener. Nettsiden er toneangivende og mest leste nettsiden for terrengsyklister i Norge. Terrengsykkel.no er spekket med nyheter, tester, portretter, stigider, treningstips, mekkeskole, tricktips, reiseartikler og selvsagt førsteklasses bilder. 

Sjekk også ut Terrengsykkel sitt forum.

Klatring 

Norsk-klatring.no formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelse er for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Norsk-klatring.no skriver om klatrekonkurranser, trening, inneklatring, buldring, klippeklatring, fjellklatring og bratte fjellturer fra hele verden. Vi trekker fram den unge og lovende generasjonen klatrere, og gir innblikk i den spennende norske klatrehistorien. I hvert nummer omtaler/tester vi utstyr og har en egen spalte om sikkerhet.

Utemagasinet.no

Turekspertene på utemagasinet.no guider deg til de beste opplevelsene. Her finner du knallgode turtips, inspirerende reportasjer, nyttig utstyrsstoff, grundige produkttester og mye mer. Utemagasinet.no skriver om fjellturer, skiaktiviteter, havpadling, ekspedisjoner og spennende reisemål. UTE kommer ut sju ganger i året, og hver eneste gang tar UTE opp aktuelle temaer innen moderne friluftsliv, har bokomtaler, intervjuer med friluftslivsprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til hvordan du kan lage god turmat.

Landevei.no

Landevei.no er et entusiastmagasin for landeveisykliser på nett. Stjerneportretter, forbrukerstoff og romantiske fortellinger om sykling i hele verden. Vår visjon er å være en kilde til inspirasjon, for deg som syklist. Du finner nyheter, rittresultater, bilder, reiseartikler, tester og tips til sykkelturer

Jeger og jeger.no

JEGER er Norges største jaktblad og gir deg jaktglede hele året. Abonnenter får bladet 11 ganger i året og full tilgang til jeger.no. Her finner du blant annet et søkbart arkiv av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og annet godt innhold.

Arrangementer 

Hvert år arrangerer vi en rekke festivaler og møteplasser for våre lesere. Les mer om hver enkelt arrangment på de respektive nettstedene.

High Camp – Europas største toppturfestival
highcamp.no

Utflukt – sykkelopplevelser på noen av Norges flotteste stier i Trysil
utflukt.terrengsykkel.no

Fjellfilm – fjellfilm i fantastiske omgivelser
fjellfilm.no

Filmtour – filmturne med årets beste skifilmer
filmtour.no

Strynefestivalen - sommermoro med ski, sykling, klatring, padling og konserter på Stryn
strynefestivalen.no

Terrengsykkel Ungdomscamp - en uke  i Trysil  for barn og unge mellom 10 og 16 år
terrengsykkelcamp.no

Fri Flyt Forlag

Fri Flyt gir ut en rekke bøker knyttet til aktivitetene vi skriver om. Eksempler er en lang rekke toppturguider. I 2020 har vi lant annet gitt ut Toppturer i Jotunheimen, Toppturer i Hemsedal, Fjellquiz, Ski Touring in Svalbard og Snøskred 1-2-3

Har du manus eller bokideer du vil diskutere med oss? 
Send oss en mail