Fri Flyt AS gir i dag ut magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring og Landevei med tihørende nettsider. Vi arrangerer turer, eventer, festivaler og gir ut en rekke bøker. Totalt er vi 20 stykker som jobber, men vi samarbeider bredt inn i alle aktivitetene vi er interessert i. Ta kontakt med oss hvis du har ideer.  

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998, og ble drevet på dugnad de første årene. I dag holder vi til i Oslo og har faste ansatte. Men entusiasmen for lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor, samtidig som vi har blitt et av de største fagmiljøene for friluftsliv.

Annonse

Skimagasinet Fri Flyt 

Fri Flyt er Norges ledende sportsmagasin, og har ledet utviklingen innen "bratt friluftsliv" i snart 20 år. Flyt har oppnådd internasjonal anerkjennelse for kvalitet og innhold. Fri Flyt skriver om ski, men også om sommerasktiviteter som sykling, padling, klatring, kiting, surfing, windsurfing og annet bratt friluftsliv. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene. Fri Flyt engasjerer og inspirerer.

Nettstedet friflyt.no er et unikt møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Her finner du nyhetssaker, unike saker for våre abonnenter, filmer, bruktmarked og forum.

Bestill

På www.friflytbestill.no får du kjøpt abonnement til våre magasiner, bøker og billetter til arrangementer. Gratis frakt, fri retur og topp kundeservice.

Terrengsykkel 

Magasinet TERRENGSYKKEL er norges ledende sykkelmagasin som inspirerer alle på to hjul, enten du sykler ritt, leker på sti, bruker heis til toppen eller sykler i terrenget for å mosjonere og trener. Bladet er det toneangivende og mestselgende magasinet for terrengsyklister i Norge. Terrengsykkel er spekket med nyheter, tester, portretter, stigider, treningstips, mekkeskole, tricktips, reiseartikler og selvsagt førsteklasses bilder. 

Nettstedet terrengsykkel.no er det største sykkelnettstedet i Norge. Terrengsykkel.no har et svært aktivt og nyttig forum, og oppdaterte nyhetssider, rittoppdateringer og teststoff.

Klatring 

Klatring er Skandinavias største klatreblad, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelse er for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Klatring skriver om klatrekonkurranser, trening, inneklatring, buldring, klippeklatring, fjellklatring og bratte fjellturer fra hele verden. Vi trekker fram den unge og lovende generasjonen klatrere, og gir innblikk i den spennende norske klatrehistorien. I hvert nummer omtaler/tester vi utstyr og har en egen spalte om sikkerhet.

Nettstedet norsk-klatring.no gir deg daglige klatrenyheter, inspirasjon og tester.

Friluftsmagasinet UTE

Turekspertene i UTE guider deg til de beste opplevelsene. Her finner du knallgode turtips, inspirerende reportasjer, nyttig utstyrsstoff, grundige produkttester og mye mer. UTE skriver om fjellturer, skiaktiviteter, havpadling, ekspedisjoner og spennende reisemål. UTE kommer ut sju ganger i året, og hver eneste gang tar UTE opp aktuelle temaer innen moderne friluftsliv, har bokomtaler, intervjuer med friluftslivsprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til hvordan du kan lage god turmat. Som abonnent får du også full digital tilgang til alt innhold på utemagasinet.no

Landevei

Landevei er et entusiast-magasin, krydret med stjerneportretter,forbrukerstoff og romantiske fortellinger om sykling i hele verden. Vår visjon er å være en kilde til inspirasjon, for deg som syklist.

På nettstedet landevei.no finner du nyheter, rittresultater, bilder, reiseartikler, tester og tips til sykkelturer

Arrangementer 

Hvert år arrangerer vi en rekke festivaler og møteplasser for våre lesere. Les mer om hver enkelt arrangment på de respektive nettstedene.

High Camp – Europas største toppturfestival
highcamp.no

Terrengsykkelrittet – rittet som tar terrengsyklister på alvor
terrengsykkelrittet.no

Utflukt – sykkelopplevelser på noen av Norges flotteste stier i Trysil
utflukt.terrengsykkel.no

Terrengsykkel Ungdomscamp - en uke  i Trysil  for barn og unge mellom 10 og 16 år
terrengsykkelcamp.no

Fjellfilm – fjellfilm i fantastiske omgivelser
fjellfilm.no

Filmtour – filmturne med årets beste skifilmer
filmtour.no

Strynefestivalen - sommermoro med ski, sykling, klatring, padling og konserter på Stryn
strynefestivalen.no

Klatrefestivalen - Vi samles for en helg med klatring i Nissedal
norsk-klatring.no/Klatrefestivalen

Fri Flyt Forlag

Fri Flyt gir ut en rekke bøker knyttet til aktivitetene vi skriver om. Eksempler er en lang rekke toppturguider. I 2018 har vi blant annet gitt ut Christer Lunderg Nes sin Skikompis, Ture Bjørgens På død og liv, Killian Jornets Summits of my life, Alexander Urrang Hauges Siste Tur. Vi har også gitt ut en rekke sykkelbøker og klatrebøkene Storen og Pionerer.  

Har du manus eller bokideer du vil diskutere med oss? 
Send oss en mail