Strandafjellet Skisenter og Sogndal Skisenter har begge enorme områder for frikjøring. De har også investert betydelig i markedsføring mot Fri Flyt leserne.

Strandafjellet Skisenter: 

Strandafjellet Skisenter ligger i Stranda Kommune på Sunnmøre. Skisenteret ligger naturskjønt til på begge sider av Hevsdalen, ca 10 minutters kjøretur fra Stranda Sentrum. 

Skisenteret på Sunnmøre er av de eneste anleggene i Norge med Gondol, og denne heisen åpner opp enorme områder for frikjøring. På vei ned kan du i tillegg til å nyte god snø, nyte den spektakulære utsikten utover Synnylvsfjorden. 

Strandafjellet har de siste årene ønsket å etablere seg som frikjørerenes favorittdestinasjon. 

For å få til dette har vi sammen med Strandafjellet tatt i bruk Fri Flyt sin mediemix med tilstedeværelse i flere ulike kanaler. 

Strandafjellet har de siste årene vært synlige i Fri Flyt magasinet, som sponsor for flere ulike Web-tv serier og som destinasjonssponsor for Fri Flyt Film Tour. 

Når vi sammenlikner tall fra Fri Flyt sin leserundersøkelse med tall fra Alpinanleggenes Landsforening er det helt åpenbart at Strandafjellet har truffet med strategien sin. 

Sogndal Skisenter: 

Sogndal skisenter eller Hodlekve har noen av de aller beste forutsetningene i landet for folk som er glad i frikjøring. Gode snøvintre, varierende terreng og gode heisnære toppturer kjennetegner anlegget i Hodlekve 20 minutters kjøring fra Sogndal. De siste årene har anlegget gjort betydelige investeringer i infrastruktur. Flere heiser for å gjøre frikjøringen mer tilgjengelig, nytt kafébygg med skiutleie/sportsbutikk og et nytt hyttefelt. 

Anlegget utenfor saftbygda investert i merkevarebygging mot Fri Flyt målgruppen de siste årene. Anlegget ønsket seg flere gjester fra utenfor Sogndal, og har vært til stede på print og nett i flere perioder i løpet av sesongen.  Skisenteret har også fått mye presse i forbindelse med Fjellsportfestivalen som arrangeres hvert år i midten av februar. 

Sammenliknet med tall fra Alpinanleggenes Landsforening er det helt tydelig at anlegget har opparbeidet seg en unik posisjon blant Fri Flyt målgruppen.