/ Om

CASE: Strandafjellet Skisenter og Sogndal Skisenter

Med hjelp av målrettet markedsføring ble Strandafjellet og Sogndal Skisenter kjernemålgruppens favorittdestinasjoner. Les mer om hvordan de ble så sterke innenfor dette segmentet.

Sist oppdatert 13. september 2019 kl 15.51

Strandafjellet Skisenter og Sogndal Skisenter har begge enorme områder for frikjøring. De har også investert betydelig i markedsføring mot Fri Flyt leserne.

Strandafjellet Skisenter: 

Strandafjellet Skisenter ligger i Stranda Kommune på Sunnmøre. Skisenteret ligger naturskjønt til på begge sider av Hevsdalen, ca 10 minutters kjøretur fra Stranda Sentrum. 

Skisenteret på Sunnmøre er av de eneste anleggene i Norge med Gondol, og denne heisen åpner opp enorme områder for frikjøring. På vei ned kan du i tillegg til å nyte god snø, nyte den spektakulære utsikten utover Synnylvsfjorden. 

Strandafjellet har de siste årene ønsket å etablere seg som frikjørerenes favorittdestinasjon. 

For å få til dette har vi sammen med Strandafjellet tatt i bruk Fri Flyt sin mediemix med tilstedeværelse i flere ulike kanaler. 

Strandafjellet har de siste årene vært synlige i Fri Flyt magasinet, som sponsor for flere ulike Web-tv serier og som destinasjonssponsor for Fri Flyt Film Tour. 

Når vi sammenlikner tall fra Fri Flyt sin leserundersøkelse med tall fra Alpinanleggenes Landsforening er det helt åpenbart at Strandafjellet har truffet med strategien sin. 

Sogndal Skisenter: 

Sogndal skisenter eller Hodlekve har noen av de aller beste forutsetningene i landet for folk som er glad i frikjøring. Gode snøvintre, varierende terreng og gode heisnære toppturer kjennetegner anlegget i Hodlekve 20 minutters kjøring fra Sogndal. De siste årene har anlegget gjort betydelige investeringer i infrastruktur. Flere heiser for å gjøre frikjøringen mer tilgjengelig, nytt kafébygg med skiutleie/sportsbutikk og et nytt hyttefelt. 

Anlegget utenfor saftbygda investert i merkevarebygging mot Fri Flyt målgruppen de siste årene. Anlegget ønsket seg flere gjester fra utenfor Sogndal, og har vært til stede på print og nett i flere perioder i løpet av sesongen.  Skisenteret har også fått mye presse i forbindelse med Fjellsportfestivalen som arrangeres hvert år i midten av februar. 

Sammenliknet med tall fra Alpinanleggenes Landsforening er det helt tydelig at anlegget har opparbeidet seg en unik posisjon blant Fri Flyt målgruppen. 

Publisert 13. september 2019 kl 15.51
Sist oppdatert 13. september 2019 kl 15.51
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

RACING UTEN PORTER: Frikjører Øystein Aasheim tilegnet store deler av en vintersesong for å lære seg å stå på ski som en alpinist. Her er har riktignok på et par storslalåmski. Foto: Bård Gundersen
Innsidetips fra en alpinpappa

10 grunner til å velge racing slalåmski

Pernille Holsvik Ingebrigtsen / Strynefestivalen
Høydepunktene samlet i en video:

Det beste fra Strynefestivalen

På kanten: Toppen av Nordre Trolltind er godt eigna for overnatting, men manglar rekkverk. Henning Svoren studerer ruta opp Nordaustegga på Store Trolltind i den siste kveldssola.
Har du høyrt songen frå eit stup?

Klatring på Nordaustegga på Store Trolltind

BLAUT NEDFART: En elv av våt snø følger Arne Litleres ferd ned en sørvendte renne i Vestre Austabotntind. Foto: Erlend Sande
På ski fra Store Austabotntind (2204 moh)

Fra rygg til renne

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen