/ Om

Abonnement på Fri Flyt

Fri Flyt skriver om heis- og toppturbaserte skiopplevelser som vil inspirere deg til egne turer. Redaksjonen gjør grundige tester som gjør at du velger bedre skiutstyr som varer lenger. Vi møter skikjørere du kan bli inspirert av, og som lever for livet på snøen – akkurat som deg.

Sist oppdatert: 6. april 2020 kl 11.10
Abonnement ski fri flyt
Et Fri Flyt abonnement åpner opp et enormt univers av skiglede, kunnskap og innhold om aktiviteter for hele året
Lesetid: 4 minutter

Fri Flyt er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. På nettstedet finner du blant tester av skiutstyr for frikjøring og topptur, og masse stoff om alle de mest kjente stedene skifolk besøker, gode skihistorier og inspirerende intervjuer. Sjekk ut mer enn 650 skitester, mer enn 750 toppturguider eller en av de andre nettsidene som er inkludert i et abonnement.

Friflyt.no har daglig dekning av det som skjer i skianlegg og toppturområder, og vi dekker debatter og dilemmaer om alt fra snøskred til klimaendringer. Om sommeren skriver vi om aktiviteter skifolk er opptatt av når det ikke er snø på bakken, som surf og sykkel.

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet følger vi sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski og topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste fra hele vår redaksjon – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, utfordrer og underholder.

Bestill abonnement i dag.
Velg mellom komplett abonnement med Fri Flyt i posten + full digital tilgang, eller kun digital tilgang. Vi har ofte gode pakketilbud. Sjekk aktuelle tilbud her.

Vi mener at skimiljøet blir sterkere, bedre opplyst og mer variert med et solid, uavhengig skimagasin. Fri Flyt arbeider etter redaktørplakaten, slik at du kan stole på innholdet.

Fri Flyt ble i 2017 tildelt Fjellskikkprisen for sitt arbeide med å formidle trygg ferdsel i fjellet. Vi har tenkt å fortsette arbeidet med å inspirere, underholde og informere skikjørere. Som abonnent er du med på å videreføre en viktig tradisjon.

Hele Fri Flyts digitale univers er nå inkludert i ditt abonnement

Et abonnement på et av Fri Flyts magasiner inkluderer nå:

  1. Favorittmagasinet i postkassen.

  2. Plussartikler på fem ulike nettsider.

  3. Digitale utgaver i app og emagasin

  4. Rabatter på våre arrangement og events.

  5. Digital tilgang til 677 toppturguider

  6. Guider til stisykling i hele Norge

  7. friflyt.no/skitest. Fri Flyts søkbare database med tester av ski for frikjøring og topptur.

Plussartikler på disse nettsidene er inkludert.

utemagasinet.no- Turekspertene i UTE gir deg tipsene du trenger for ditt friluftsliv. Gå inn på vårt nye nettsted for inspirasjon til neste tur og de beste testene av friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr og hengekøyer.

terrengsykkel.no - Terrengsykkel handler om gode sykkelopplevelser, og redaksjonen er prisbelønt for sine grundige tester av sykler og annet utstyr.

landevei.no- Landevei er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Skal du kjøpe ny sykkel eller trenger en sykkelbukser til treningsturene, finner du informasjonen du trenger her.

norsk-klatring.no - Klatrernes eget magasin dekker den bratte tilværelsen tett. Er du ute etter tips til sommerens bratteste toppturer eller tester av klatresko, går du inn på norsk-klatring.no

jeger.no - Jeger.no er en komplett nettside for deg som er interessert i jakt. Som abonnent på Fri Flyt får du full tilgang til jeger.no.

Komplette utgaver av alle titler som emagasin og i vår app

Som abonnent på et magasin har du nå digital tilgang til absolutt alle våre titler og utgaver, enten som emagasin på din pc/mac eller via vår app på mobil. Her kan du bla i et arkiv tilbake til 1998 og helt frem til aller nyeste utgave. Du finner emagasinene på minside.friflyt.no. Hvis du leser dette på en mobil, kan du følge denne linken for å laste ned vår app for enten iphone eller android. Det er samme innlogging som på våre nettsider.  

Rabatter på noen av de meste populære friluftsfestivalene

Som abonnent får du nå rabatt på festivalpass på alle våre populære friluftsfestivaler. Dette inkluder FjellfilmfestivalenUtfluktHighcampFilmtour og Strynefestivalen  Festivalene er stort sett utsolgt, så følg med på når billettsalget åpner. 

High Camp Turtagrø er et av arrangementene du får rabatt på

Fri Flyt og miljø 

Når du leser et blad, er du sannsynligvis mest opptatt av innholdet. Men det er jo bra at også trykkprosessen oppfyller strenge miljøkrav. Fri Flyt trykkes på et svanemerket trykkeri. Svanemerkete trykkerier må bevise at de ikke bruker kjemikalier som er miljø- og helsefarlige. Svanemerket stiller også strenge miljøkrav til papiret som kjøpes inn og til avfallsmengder og avfallsortering. Når vi sender magasinet hjem til deg, pakkes de i bioplast som både er nedbrytbar og CO2-nøytral.

Publisert 6. april 2020 kl 11.10
Sist oppdatert 6. april 2020 kl 11.10
Relaterte artikler
PÅ KANTEN: Toppen av Nordre Trolltind er godt eigna for overnatting, men manglar rekkverk. Henning Svoren studerer ruta opp Nordaustegga på Store Trolltind i den siste kveldssola. Foto: Ståle Johan Aklestad
Nordaustegga på Store Trolltind

– Føler fjellet vil spytte meg ut i lufta

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

RACING UTEN PORTER: Frikjører Øystein Aasheim tilegnet store deler av en vintersesong for å lære seg å stå på ski som en alpinist. Her er har riktignok på et par storslalåmski. Foto: Bård Gundersen
Innsidetips fra en alpinpappa

10 grunner til å velge racing slalåmski

Pernille Holsvik Ingebrigtsen / Strynefestivalen
Høydepunktene samlet i en video:

Det beste fra Strynefestivalen

BLAUT NEDFART: En elv av våt snø følger Arne Litleres ferd ned en sørvendte renne i Vestre Austabotntind. Foto: Erlend Sande
På ski fra Store Austabotntind (2204 moh)

Fra rygg til renne

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen