Fri Flyt skriver om heis- og toppturbaserte skiopplevelser som vil inspirere deg til egne turer. Redaksjonen gjør grundige tester som gjør at du velger bedre skiutstyr som varer lenger. Vi møter skikjørere du kan bli inspirert av, og som lever for livet på snøen – akkurat som deg.

På grunn av koronakrisen, øker vi vår satsning på nettsidene, mens vi slår sammen vårens utgivelser til to Fri Flyt spesialutgaver og en sykkelekstra. Disse utgavene vil vise det beste av det beste fra hele vår redaksjon, i en unik pakke med friluftsliv, ski, sykkel og klatring.

Annonse

Bestill abonnement i dag.
Velg mellom komplett abonnement med Fri Flyt i posten + full digital tilgang, eller kun digital tilgang. Vi har ofte gode pakketilbud. Sjekk aktuelle tilbud her.

Vi mener at skimiljøet blir sterkere, bedre opplyst og mer variert med et solid, uavhengig skimagasin. Fri Flyt arbeider etter redaktørplakaten, slik at du kan stole på innholdet.

Fri Flyt ble i 2017 tildelt Fjellskikkprisen for sitt arbeide med å formidle trygg ferdsel i fjellet. Vi har tenkt å fortsette arbeidet med å inspirere, underholde og informere skikjørere. Som abonnent er du med på å videreføre en viktig tradisjon.

Hele Fri Flyts digitale univers er nå inkludert i ditt abonnement

Et abonnement på et av Fri Flyts magasiner inkluderer nå:

  1. Favorittmagasinet i postkassen.
  2. Plussartikler på fem ulike nettsider.
  3. Digitale utgaver i app og emagasin av alle våre titler.
  4. Rabatter på våre arrangement og events.
  5. Digital tilgang til 677 toppturguider
  6. Digital tilgang til boka Stisykling i Norge
  7. friflyt.no/skitest. Fri Flyts søkbare database med tester av ski for frikjøring og topptur.

 

Fri Flyt og miljø 

Når du leser et blad, er du sannsynligvis mest opptatt av innholdet. Men det er jo bra at også trykkprosessen oppfyller strenge miljøkrav. Fri Flyt trykkes på et svanemerket trykkeri. Svanemerkete trykkerier må bevise at de ikke bruker kjemikalier som er miljø- og helsefarlige. Svanemerket stiller også strenge miljøkrav til papiret som kjøpes inn og til avfallsmengder og avfallsortering. Når vi sender magasinet hjem til deg, pakkes de i bioplast som både er nedbrytbar og CO2-nøytral.

 

Plussartikler på disse nettsidene er inkludert.

utemagasinet.no- Turekspertene i UTE gir deg tipsene du trenger for ditt friluftsliv. Gå inn på vårt nye nettsted for inspirasjon til neste tur og de beste testene av friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr og hengekøyer.

terrengsykkel.no - Terrengsykkel handler om gode sykkelopplevelser, og redaksjonen er prisbelønt for sine grundige tester av sykler og annet utstyr.

landevei.no- Landevei er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Skal du kjøpe ny sykkel eller trenger en sykkelbukser til treningsturene, finner du informasjonen du trenger her.

norsk-klatring.no - Klatrernes eget magasin dekker den bratte tilværelsen tett. Er du ute etter tips til sommerens bratteste toppturer eller tester av klatresko, går du inn på norsk-klatring.no

Komplette utgaver av alle titler som emagasin og i vår app

Som abonnent på et magasin har du nå digital tilgang til absolutt alle våre titler og utgaver, enten som emagasin på din pc/mac eller via vår app på mobil. Her kan du bla i et arkiv tilbake til 1998 og helt frem til aller nyeste utgave. Du finner emagasinene på minside.friflyt.no. Hvis du leser dette på en mobil, kan du følge denne linken for å laste ned vår app for enten iphone eller android. Det er samme innlogging som på våre nettsider.  

Rabatter på noen av de meste populære friluftsfestivalene

Som abonnent får du nå rabatt på festivalpass på alle våre populære friluftsfestivaler. Dette inkluder FjellfilmfestivalenUtfluktHighcampTerrengsykkelrittetFilmtourStrynefestivalen og Terrengsykkel Ungdomscamp. Festivalene er stort sett utsolgt, så følg med på når billettsalget åpner. 

High Camp Turtagrø er et av arrangementene du får rabatt på