Allerede mandag kveld starter den første av livesendinger om klatring. Koronakrisen har gjort at vi alle må tenke nytt, og de fleste legger ferien i Norge. Det gjelder også klatrere.

Heldigvis er Norge fullt av gode klatrefelt. Både kjente og ukjente. Nå kan du få flere tips fra Paula Voldner og Lisa Kvålshaugen Bjærum, i tillegg til flere profilerte gjester.

Første livesending er mandag klokken 20.00, og den neste onsdag kveld klokken 20.00. Sendingene er gratis for abonnenter av Fri Flyt og de andre bladene. Gjester i studio mandag er Stian Engelsvoll, Tina Jørgensen og Rasmus Bølling.

–  Nye tider krever nye formater, så hvorfor ikke hive seg på live-bølgen som rir landet om dagen. Norge er et fantastisk reisemål for klatrere, og hvis vi kan bidra til at flere får øynene opp for at man ikke trenger å reise jorda rundt for å finne nydelig klatring er mye oppnådd. Lofoten og Flatanger har etterhvert blitt verdensskjente destinasjoner, men det finnes så mye mer å ta av, og det er heldigvis nok stein til alle, sier Voldner om programmet.

I den andre sendingen, onsdag, kommer Sigurd Felde, Nils Rune Birkeland og Håkon Wegge til studio.

Mens temaet mandag er norgesferien for sportsklatring og buldring, vil onsdag temaet være fjellklatring. Hvor spørsmål som dette besvares: Hva pakker du med deg? Hvor mye bailetau tar du med? Hva gjør du om du ser masse slynger rundt en stein i fjellet, eller om du møter på guidede grupper?

– Med flere avlyste arrangement i vår så er det gøy at vi får til disse live-sendingene. Vi håper at vi kan bidra til tips og triks til kule klatredestinasjoner, og ikke minst inspirere folk til å se hvor fantastisk Norge faktisk er, sier Kvålshaugen Bjærum.

Påmelding skjer her.