Mikkel Soya Bølstad er spaltist i Terrengsykkel, tobarnsfar og forfatter av flere unike bøker om friluftsliv. Dette er den definitive guiden til villmarkssykling, en bok som veileder og inspirerer til å leve friluftslivet på to hjul. Det er overraskende enkelt!

Boka Villmarkssykling kan bestilles fra friflytbestill.no - fraktfritt, som alltid!

Villmarkssykling finner du en allsidig, leken og grundig sammensatt samling historier, alle rundt sykkelen som verktøy for å komme seg rundt i villmarka. Det gjelder både sommer som vinter, til lands og til fjells og til og med på vannet! Forfatteren har satt sammen en del turdagbøker fra lange og korte turer, ispedd tips om utstyr, teknikk og planlegging. 

Se bilder og reportasje fra en av turene i boka - en vintertur med fullpakka sykkel til nord-jylland i Danmark!

Les om å sykle fra Trøndelag til Oslo med bikepacking-proffen Joe Cruz. Få med deg kreative påfunn som å ta med seg en oppblåsbar båt på sykkeltur (hvorfor ikke, liksom?) eller topptur vinterstid på sykkel. Er dette fjernt eller nytt for deg? Perfekt! Villmarkssykling gjør en utmerket jobb med å tenge og forklare alt du trenger å vite. Boken anstrenger seg for å senke dørstokkmila, som godt kan vokse seg høyere enn vanlig når man må tenke på bremseklosser og dekktrykk i tillegg til stormkjøkken og sovepose.

Flere sykkelbøker? Sjekk utvalget vårt på friflytbestill.no!

Forfatteren

Mikkel Soya Bølstad er utdannet lektor og zoolog, forfatter av tre bøker og fast fotograf og spaltist i en rekke blader, deriblant UTEmagasinet og Terrengsykkel. Du kan også se ham som foredragsholder! Mikkel er kjent for å være en kreativ friluftsmann som ikke skyr en utfordring. Besøk hjemmesiden hans her!