«Den detaljsterke og medrivende romanen “Tour dø France” er et strålende supplement til TV-tittingen i ukene som kommer»

Fredrik Wandrup, Dagbladet (terningkast 5)

«Historiske hendelser og fiksjon er mikset på en så god måte at jeg etterhvert slukte alt som fakta!»

Arild Eriksen, TDF-kommentator på NRK og sykkelquizmaster

«Du trenger ikke være sykkelnerd for å innlemme boka i årets sommerlektyre.» 

Per Ivar Henriksbø, GD

Har du fått med deg Tour Dø France enda? Dette er den perfekte sykkelboka til den tour-feber-rammede leser! Boken har mottatt strålende kritikker i dagbladet såvel som andre aviser og er høyaktuell denne sommeren som litteratur for den sykkelfrelste. Få også med deg podcasten laget med sykkelkommentator på NRK Arild Eriksen og sports-folklorist Thor Godtaas på radio landevei!

Om Boken

Vi skriver 1919. Den store krigen er over og mye av Frankrike ligger i ruiner. Likevel planlegges årets utgave av den populære tour de france. Kun 10 ryttere kommer til å fullføre rittet, men blant syklistene på startlinjen finner vi fem nordmenn som litt ufrivillig forvillet seg inn dit.

Bakker og berg

Tour DØ France er en heseblesende landeveisroman spekkfull av historie. Bli med 100 år tilbake i tid til et annerledes Europa. Se de klassiske etappene med glimt i øyet og en god dose spenning, sabotasje og humor. Anbefales til alle som setter pris på en god «road movie», uavhengig av sykkelinteressen!

Monumentene - et dypdykk i sykkelsportens klassiske ritt

Geir Stian Ulstein er kritikerrost forfatter og sykkelentusiast som står bak bl.a. bøkene Bakker og berg, Drømmenes fjell og Monumentene. I tillegg har han skrevet et knippe romaner og historiebøker, og er for tiden aktuell med suksessboka Selvforsvar mot kreft. Tour DØ France er hans 15. bok.

Tour DØ France kan kjøpes på friflytbestill!