/ Bok

Sky Runner

Finn styrke, balanse og glede i løpingen din. Emelie Forsbergs bok er full av inspirasjon og kunnskap!

Sist oppdatert: 28. mai 2019 kl 09.19
Sky Runner av Emelie Forsberg, med fotografier fra Kilian Jornet
Sky Runner av Emelie Forsberg, med fotografier fra Kilian Jornet
Lesetid: 2 minutter
«Vi er alle skapt til å springe - det er bare å sette den ene foten foran den andre.»

Emelie Forsberg er en av verdens fremste ultraløpere. Bak seg har hun en rekke dominerende prestasjoner i internasjonal konkurranse. Flere år på rad har hun sittet øverst på tronen i skyrunner world series. Hun har tatt medaljer i randonné-VM og er kjent for FKT (Fastest Known Time) opp en bråte av våre mest kjente fjelltopper: Galdhøpiggen, Matterhorn, Monte Rosa, Kebnekaise, Mont Blanc og Pico del Teide. Dette er hennes bok.

Bestill boken her på friflytbestill.no!

Under utformingen av boken var også Emelie tydelig på at dette ikke bare skulle handle om løping. Dette er en bok om hele livet rundt løpingen, naturen, fjellene og kroppen. Det er heller ingen biografi eller oppramsing av resultater for en relativt ung person. Boka er snarere en hyllest, håndbok eller inspirasjon til det gode liv slik Emelie har funnet det. 

Norgesborger

Forsberg bor i Rauma i Møre og Romsdal sammen med sin minst like kjente kjæreste Kilian Jornet og har over 220 000 følgere på Instagram. Det er for øvrig Jornet som har tatt bildene i boka. Før dette har de bodd sammen i Chamonix og kultivert det samme livet. Emelie begynte med konkurranseløping relativt sent i livet, og deler her motivasjonen og tankene bak den ferden denne aktiviteten har tatt henne med på.

I boka finner du derfor en hel rekke morsomt innhold: Treningsprogrammer, løpetips og fortellinger om bestigninger. Du finner yoga-økter og tips, bakeoppskrifter og tips til hagearbeid og kosthold. Det hele er rikt illustrert og presentert i et lekkert format på matt papir.

Tar europa med storm

Boken er oversatt til italiensk, engelsk, spansk, catalansk, engelsk, fransk og norsk fra opprinnelig svensk. Fri Flyt forlag er veldig stolt av å ha gitt ut denne boken! Vil du bestille den, finner du den i vår nettbutikk.

Publisert 28. mai 2019 kl 09.19
Sist oppdatert 28. mai 2019 kl 09.19
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen