Pudder i Trondheim!

Trondhjemmerne Eirik og Kjetil Volent melder om strålende forhold i bartebyen - etter en blytung høst for oss som liker dypest mulig snø.

Sist oppdatert: 16. januar 2019 kl 09.42
PUDDER TIL KVELDS: Kjetil Volent hører fersk pudder på Vassfjellet like ved Trondheim. Foto: Eirik Volent
PUDDER TIL KVELDS: Kjetil Volent hører fersk pudder på Vassfjellet like ved Trondheim. Foto: Eirik Volent
Lesetid: 1 minutter

Etter århundrets tristeste jul med varmerekord og våteste jul siden tidenes morgen var det utrolig digg at det polare lavtrykket tok med seg kule og snø. Etter to-tre dager med god nedbørsmengde tok vi turen opp i det lokale skianlegget, Vassfjellet Vinterpark. Kjekt å se så mange folk (nesten full parkering) på en tirsdas kveld! Det er tydelig at eierskiftet har blåst liv i anlegget!

Det bøtter ned snø midt i landet! Les rapportene fra Strandafjellet her og Romsdal her!

Uansett, mye folk i bakken var ikke vår bekymring, vi skulle finne pudder. Og det gjorde vi! Fra toppen av heisen gikk vi videre oppover og inn i den mørke vinterkvelden. Der var det få spor, 30-40 centimeter med urørt, fjærlett pudder. Med tusenvis av lumen på hjelpen var det bare å boltre seg i det hvite gullet!!! ENDELIG!!!

Les mer om frikjøring i Trondheim!

Se flere bilder i galleriet under!

Publisert 16. januar 2019 kl 09.42
Sist oppdatert 16. januar 2019 kl 09.42
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen