/ Japan

I desember får du kjøre bunnløs pudder i Hakuba

Robert Aaring dro til Japan i jula, og du kan jo gjette hva han gjorde der ... Hint: Japow (uten 40-årsgrense).

Sist oppdatert 27. november 2019 kl 15.36
JULEFERIE: Robert Aaring viser hvorfor han dro til Japan i romjula. Foto: Heidi Pallin Aaring
JULEFERIE: Robert Aaring viser hvorfor han dro til Japan i romjula. Foto: Heidi Pallin Aaring

Det er tidlig desember og en stykk Volkswagen Caddy Maxi begynner å lage underlige lyder. Mye av årets skisesong er planlagt rundt denne bilen, og om allerede to uker planlegges en tre ukers biltur ned til Alpene. Vi begynner å lure på om bilen vår i det hele tatt vil kunne holde en så lang tur. Kanskje vil det være mer valuta for pengene å droppe hele alpeturen og heller dra en plass hvor det med større sikkerhet vil være snø? For å lage en lang historie kort, bestemmer vi oss for å booke fly til Japan. Dagen etterpå får jeg en snap fra Heidi (kona) der det står; «Står no her da…». Videoen viser en blå Caddy Maxi med nødblink på en veiskulder.

Mens majoriteten av den norske befolkning satt i juleselskap eller pyntet seg klar til andredagsfest, satt vi på flyet på vei til Tokyo. Med jevnlige oppdateringer på yr.no i uken i forveien hadde valget falt på Hakuba. Hakuba ligger på sørøya (Honshu) og er kanskje mest kjent som arena for de fleste skigrenene under olympiske leker i Nagano 98. Det er også et sted hvor det kommer hinsides mengder med snø, og i følge værmeldingen kunne det se ut som at vi skulle treffe rimelig bra på det. Jeg har aldri sett en så lovende værmelding noen gang tidligere. Null sol, bare snø og kalde temperaturer.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen