/ Hafjell

Bakgårdsfest i Hafjell

NTG Freeski fikk sine først parkdager på ski i Norge i år.

Sist oppdatert: 12. desember 2015 kl 12.08
SHRED: NTG har kjørt i Hafjellparken. Foto: Skjermdump
SHRED: NTG har kjørt i Hafjellparken. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

– Endelig er vi skikkelig i gang med sesongen. Etter en trå sesongstart med mye mildvær har endelig vintern kommet skikkelig i Hafjell, og backyard har åpnet for fullt. Hafjellparken leverer en linje bestående av: downbox, kinkbox, flatrail, ett medium hopp og to rør tilslutt. I tillegg er det 4 mindre hopp for de minste, sier NTG-trener Espen Berg-Jonhsen.

For to uker siden meldte Fri Flyt at et stort antall parker i Norge åpnet, og nå har altså toppidrettsgymnaset benyttet seg av muligheten for kjøring i Hafjell. Da får de også ladet opp til Norgescup-start på Skeikampen den 19. desember.

– Med tre økter i uka og ski hver helg så er skiformen på full fart oppover for utøverne våre. Jentene er på jentesamling på geilo, så nå skjer det mye, og neste helg er vi klare for å dominere norfreeskicup på Skeikampen, forteller treneren.

Se filmen her:

Publisert 12. desember 2015 kl 12.08
Sist oppdatert 12. desember 2015 kl 12.08
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen