– Her i Hafjell er det full trøkk nå, sier parksjef Roger Hjelmstadstuen i HafjellParken til Fri Flyt.

Tidligere i høst skrev Fri Flyt at Hjelmstadstuen ser på ungdoms-OL som en flott mulighet til å bygge en av landets råeste parker. Nå letter han litt på sløret av hva vi kan vente oss i OL-byen i 2016. Her er det mye spennende å se fram til. Totalt er det 80 millioner kroner som skal forvaltes i skianlegget, selv om ikke alle går direkte inn i parken.

Annonse

Før sesongstarten 2015-2016 vil Fri Flyt prate med flere parker i Norge om hvilke planer de har. Hafjell er først ut i serien.

 Først og fremst investerer vi i et snøanlegg for å sikre at vi kan åpne en større del av parken tidligere, sier parksjefen, som i tillegg nevner en rekke punkter av hva vi kan se fram til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

park
park

Her arbeides det med ny park. Foto: Roger Hjelmstadstuen

Her er lista til Hafjell 

  • De oppgraderer svartlinjen med en høyere start, med bedre fall-linje og alle kulene vil bli en god del bredere. Det er fordi de vil ha både svarte og røde hopp i denne linken fremover. 

  • Hafjell jobber i tillegg med en ski/boardercross-løype som skal brukes under ungdoms-OL, denne vil vi også være åpen for publikum i en mildere utgave ut sesongen.

  • Railgarden får snøanlegg og bedre bredde, så her håper man på både en raillinje og en liten hopplinje.

  • Hafjell får ny Park 600-preppemaskin. Med andre ord har oppgradert utstyret for å lage en av Norges råeste parker. 

  • Anders Staum tar over for Henrik Stenslien som parkshaper, da Henrik har oppgradert til preppemaskinsjåfør. 

  • I tillegg så har de Trond Bleken og Kristian Hansen som skal bygge parken i år sammen med resten av prepperne i Hafjell. 

Hva tenker du om Hafjells planer for 2016? Diskuter i kommentarfeltet nedenfor!