/ Hafjell

Ny stolheis på Hafjell

Til våren starter bygging av ny ekspressheis og nytt familieområde til 80 millioner kroner.

Sist oppdatert: 14. desember 2017 kl 11.00
 TOPP MODERNE: Neste vinter skal den nye stolheisen og det nye familieområdet på Hafjell stå klart. Illustrasjon: Structor
TOPP MODERNE: Neste vinter skal den nye stolheisen og det nye familieområdet på Hafjell stå klart. Illustrasjon: Structor
Lesetid: 1 minutter

Heisen skal  betjene nye løyper for barn og familier, og er døpt Hafjell 360°. Heisen skal starte på Mosetertoppen, og gå opp til 1057 moh.

– Utbyggingen inngår i en større plan for utvikling av Hafjells familieprofil, som er viktig for satsingen mot det skandinaviske og europeiske markedet framover. Det ligger et stort uforløst potensiale i fjellet, som vi nå tar første steg i å utvikle, sier daglig leder i Hafjell-eier Alpinco, Odd Stensrud.

Første fase av utbyggingen som skal stå ferdig til sesongstart 2018 har en kostnadsramme på 80 millioner kroner. Heisen blir en seks seters stolheis med varme i setene og værbobler. Den blir to kilometer lang, og skal ha en kapasitet på 2 600 personer i timen. I tillegg skal de bygges flere nye løyper, nytt barneområde, nytt kunstsnøanlegg og ny og forbedret «Frontyard for Kids».

Publisert 14. desember 2017 kl 11.00
Sist oppdatert 14. desember 2017 kl 11.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen