Amerikanerne i Line Traveling cirkus har virkelig gått «Ål inn» for å bli bedre kjent med norsk kultur i deres siste video - Den norske stilen.

Det er humor, det er dans, det er tra-la-la. For ikke å snakke om skikjøring det lukter svidde plastrør av. 

Se filmen lengst ned i saken.

RØRENDE JUBELSCENER: Feiringen etter Andreas Håtveit sin seier går antakelig også ned i historiebøkene. Skjermdump: Red Bull Unrailistic
Les også
Ni år etter at han offisielt la opp som konkurranseutøver, sender firebarns-faren Andreas Håtveit (36) sjokkbølger inn en hel jibbeverden ved å vinne den svært prestisjetunge Red Bull Unrailistic mot et knippe av verdens aller beste freeskiere.

Andreas Håtveit er på plass, og demonstrerer hvorfor han vant Unrailistic i Åre. Til stor begeistring for stort sett halve kommentarfeltet til filmen på Youtube, som hyller den gamle legenden. 

Heldigvis går genene i arv, for med i filmen er også to av Håtveits sønner med. Eldstemann Syver legger ikke skjul på at han har lært et og annet triks av far.

– De er fint å ha en far som er veldig god på ski, for han kan lære med mange triks jeg ikke ville lært uten ham. Eller, det ville tatt mye lenger tid, sier Syver på imponerende god engelsk.

Det ser med andre lovende ut for fremtiden.

Stilkongen Bendik Øye er også på plass, og synger seg nedover parken. Og supertalentet Leo Landrø. De gir gass viser amerikanerne i Line Traveling Circus hvem som ruler parken til Andreas

Herlig ærlig blir det også når det reisende sirkuset kommer på besøk til barndomshjemmet hos Robert Ruud på Ål. Amerikanerne får smake på «småmaten» til moren hans (en form for Sodd, bare mye bedre). Med lefsekling, som skal rulles - og det kan jo amerikanerne, mener Robert.

Så får vi se på litt bilder av Robert da han var liten, og katten hans før Robert tar en ettermiddagsblund i stolen. 

Bilde av Andreas Håtveit fra Geilo
Les også
Med fire unger, husbygging og ansvaret for hel terrengpark, er det ikke rart Andreas Håtveit må stå opp klokka to på natta for å rekke alt.
PARKSJEFEN: – En av de de utfordringene man ofte har i parken her i Norge er at (stål)rails lugger. Høy luftfuktighet, kaldt, stålkanter og stålrør er en dårlig kombo, sier Andreas Håtveit. Foto: Paul Arthur Lockhart
Les også
Med en helt egenutviklet teknikk, setter jibbelegende Andreas Håtveit opp en hel linje med plastrør på Geilo.

Torpo får også skinne litt, gjennom førsteklasses hallingdans som de hevde er Øystein Bråten (!?)

Vi blir være med på fabrikkbesøk hos Hallingplast, der Robert hadde sin første jobb. Hallingplast er dessuten leverandøren av rørene til Håtveits sagnomsuste plastpark

Ikke minst skal vi ut og melke kyr og spise vafler med rømme, syltetøy og brunost. 

– Den kunne vært bedre med cheddar, lyder det kontroversielt fra Andy Parry når han får smake på vaflene til Roberts mamma (!).

Se filmen til Line Traveling circus - Den norske stilen: