/ Folk

Tonje Kviviks høydepunkt i The Stomping Grounds

Matchsticks Productions nye film, The Stomping Grounds, ble ikke med på Film Tour. Men fortvil ikke - nå kan du se Tonje Kviviks høydepunkt fra filmen.

Sist oppdatert: 22. november 2021 kl 13.54
Tonje Kvivik
FILM: Matchsticks Productions (MSP) har publisert en ny film med det beste fra Tonje Kvivik. Foto: Skjermdump
Lesetid: 2 minutter

Tonje Kvivik er denne høsten med i sin andre film fra den amerikanske produsenten Matchsticks Productions.

Filmen The Stomping Grounds skulle opprinnelig være med på årets Film Tour - men ble på grunn av skogbrann og pandemien utsatt, og dermed ikke en del av filmturneen.

Men gikk du glipp av filmen, som også har Hedvig Wessel og Nikolai Schirmer med, har du mulighet til å i alle fall se høydepunktene fra Kvivik.

Filmen er altså Kviviks andre fra storprodusenten, etter debuten i fjor. Dette sa Kvivik til Fri Flyt i sommer om å være med i sin andre film:

– Det føltes litt likt, og var ikke mer avslappende, selv om vi hadde ting litt mer under kontroll. Vi skjønte ikke helt hvordan det fungerte i fjor, med veldig mye som skjer. Alt føltes litt enklere i år. Vi hadde også ny snøskuter, som gjorde det enklere å komme seg til steder. Vi stod mye fast i fjor, og i år var det færre dager med kaos. 

Tonje Kvivik
I KRISTIANSAND: Tonje Kvivik var i hjembyen Kristiansand for første gang på fire år i sommer. Her på Torvet i byen, sammen med et stort antall andre på norgesferie. Foto: Anders Holtet

Editen som er publiusert av Matchsticks Productions er bare deler av Kviviks kjøring. I selve filmen er Kvivik, og vennene i The Blondes, delaktige i store deler av filmen.

Men editen, som varer i drøyt tre og et halvt minutt, viser mange av klippene.

I etterkant av Film Tour har debatten om kvinner i norske skifilmer også blåst opp på friflyt.no. Du kan lese inlegget "De uinviterte" og Nikolai Schirmers tilsvar her.

Kvivik og gjengen i The Blondes har blitt kjente i internasjonale skifilmer for en solid dose humor - i tillegg til kjøring i verdensklasse.

Se editen her:

Publisert 22. november 2021 kl 13.54
Sist oppdatert 22. november 2021 kl 13.54
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen