/ Folk

Slik får du sett Huck Yeah! i Norge

Filmen som gjør Tonje Kvivik til filmstjerne, Huck Yeah!, har hatt premiere i USA. Slik kan du se den i Norge.

Sist oppdatert: 23. september 2020 kl 09.58
MSP Tonje Kvivik Huck Yeah
MSP: Tonje Kvivik fra Kristiansand blir skifilmstjerne i MSPs nye film. Foto: Privat
Lesetid: 2 minutter

Tonje Kvivik har skrevet seg inn i norsk skifilmhistorie med et eget segment i Matchsticks Productions-filmen «Huck Yeah!».

Der har hun sammen med gjengen i The Blondes et eget segment. Stort større kan det ikke bli i skiverden.

Filmen har nå hatt premiere i USA, men det er fremdeles ikke mulig å se den for nordmenn. Det er først under Fri Flyt Film Tour at filmen har premiere her i landet, som da også blir første mulighet til å se hele segmentet til Kvivik.

Film Tour starter lørdag 26. september i Stavanger, deretter kjører turneen videre til 22. oktober og Sauda hvor den avsluttes. Bor du i Oslo kan du se filmen 8. oktober.

Dessuten lanseres den på Apple TV 20. oktober, i en betalbar versjon. Det er foreløpig uklart hva den vil koste, eller om den også kommer på andre strømmetjenester.

Tonje Kvivik
FRA FILMEN: I filmen får du blant annet se denne monsterklikka av Tonje Kvivik. Foto: MSP

Det er fremdeles uklart nøyaktig hva Kvivik gjør i sitt segment, men det amerikanske  skimagasinet Freeskier beskriver det slik i sin anmeldelse: 

– The Blondes, et skicrew med Emily Childs, Janelle Yip og Tonje Kvivik, og Lucy Sackbauer fra Sun Valley, gjør alle sin filmdebut i Huck Yeah på en tur til British Columbia. Segmentet er mot slutten av filmen. Og herregud. Disse damene kan kjøre! Artige linjer, svære klipper og god stemning gjør det til et segment som får deg til å smile.

Kvivk ville heller ikke røpe for mye til Fri Flyt av hva vi får se. 

– Det jeg kan si er at vi har prøvd å ikke være alt for seriøse. Jeg tror det er derfor vi liker å jobbe med Scott Gaffney (filmskaper i MSP, red. anm). Det skal være gøy. Det er nok det jeg kan si. Det er en morsom film, med sinnssykt mange gode skikjørere, sa hunt il Fri Flyt tidligere. 

I tillegg til The Blondes får du se kjørere som Mark Abma, Michelle Parker, Sam Kuch, Eric Hjorleifson, McKenna Peterson, Chris Rubens, Arianna Tricomi, Karl Fostvedt, Lucas Wachs, Lucy Sackbauer og Bobby Brown.

Publisert 23. september 2020 kl 09.40
Sist oppdatert 23. september 2020 kl 09.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen