MSP har allerede lansert traileren til deres nye film, «Huck Yeah!». Nå viser de frem flere glimt av filmen, blant annet et ski-klipp med Tonje Kvivik. Samtidig er det klart at filmen skal vises på Fri Flyts Film Tour i 2020, som starter i slutten av september.

– Det er helt surrealistisk, sier Tonje Kvivik til Fri Flyt om å se seg selv i traileren fra MSP.

Kviviks segment er filmet i Canada. I tillegg til gjengen i The Blondes, var også Sam Kuch og Lucy Sackbauer med på innspillingen. I den nyeste utgaven av Fri Flyt, som er rett rundt hjørnet, får du lese et omfattende portrett av 24-åringen. Der forteller hun blant annet hvordan hun ble med i The Blondes, og om hvordan hun dro fra hjembyen Kristiansand til Canada for å bli skistjerne.

I «Huck Yeah!» - som i tillegg til Tonje, inneholder kjørere som Chris Rubens, Bobby Brown, Arianna Tricomi, Mark Abma, Eric Hjorleifson og Michelle Parker, får vi se både rå kjøring - i tillegg til en historiedrevet fortelling om å være utendørs.

Film Tour 2020 starter 26. september. Tidligere har det blitt annonsert at Andreas Køhns film Bikepede 2 Sidecar også blir en del av filmturneen.