/ Folk

Første smakebit på Tonje Kviviks MSP-segment

Matchsticks Productions-filmen «Huck Yeah!» blir vist på årets Film Tour. Der får du blant annet se Tonje Kviviks storfilm-debut.

Sist oppdatert: 19. august 2020 kl 11.26
Tonje Kvivik
FILMSTJERNE: Tonje Kvivik er stjerne i den nye MSP-filmen. Foto: Guillaume Tessier
Lesetid: 1 minutter

MSP har allerede lansert traileren til deres nye film, «Huck Yeah!». Nå viser de frem flere glimt av filmen, blant annet et ski-klipp med Tonje Kvivik. Samtidig er det klart at filmen skal vises på Fri Flyts Film Tour i 2020, som starter i slutten av september.

– Det er helt surrealistisk, sier Tonje Kvivik til Fri Flyt om å se seg selv i traileren fra MSP.

Kviviks segment er filmet i Canada. I tillegg til gjengen i The Blondes, var også Sam Kuch og Lucy Sackbauer med på innspillingen. I den nyeste utgaven av Fri Flyt, som er rett rundt hjørnet, får du lese et omfattende portrett av 24-åringen. Der forteller hun blant annet hvordan hun ble med i The Blondes, og om hvordan hun dro fra hjembyen Kristiansand til Canada for å bli skistjerne.

I «Huck Yeah!» - som i tillegg til Tonje, inneholder kjørere som Chris Rubens, Bobby Brown, Arianna Tricomi, Mark Abma, Eric Hjorleifson og Michelle Parker, får vi se både rå kjøring - i tillegg til en historiedrevet fortelling om å være utendørs.

Film Tour 2020 starter 26. september. Tidligere har det blitt annonsert at Andreas Køhns film Bikepede 2 Sidecar også blir en del av filmturneen.

Publisert 19. august 2020 kl 11.26
Sist oppdatert 19. august 2020 kl 11.26
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen